Imam jedan veliki problem u Premiere-u 6.0
Nikako ne uspevam da izvezem film pomocu Ctrl + M (Export movie), koji je skup DV kadrova lepljenih samo na
rez, odnosno kao rezultat umesto slike imam samo crno, a ton ide normalno. RAcunar se ubije od
rada, napravi i regularan *.avi fajl, ali on ne valja. Podaci su iz
Export Movie Settings:
slika je:
Compressor:Microsoft DV (PAL)
Frame Size:720 x 576
Pixel Aspect Ratio😀1/DV PAL(1.067)
Frame Rate:25.00
Depth:Milions, Quality:100%
ton je:
Rate:48000, Format: 16-stereo
Compressor:Uncompressed
Rendering options:
Field setting: Lower field first
Special processing:
Gamma:1.0, Noise Reduction:None
Better Resize:Off, Deinterlace:Off
Cropping:Off
Gde gresim? Samo pokusavam da slepim vise razlicitih DV fajlica nastalih capturingom
pomocu DV 1-2-3 programa i izvezem ih kao film od 60 min u istom, neizmenjenom DV formatu
. Ne koristim Premiere-ov capture jer ispusta previse frejmova
kod capturinga na kameri na kojoj radim (JVC GR-DV2000E), pa je dobijeni skinuti fajl neupotrebljiv.
Ako mi neko pomogne da otkrijem zasto se desava toliko ispustenih frejmova prilikom
capturinga sa ovom kamerom, onda bih verovatno mogao da napravim jedinstven avi fajl pogodan za
naknadnu kompresiju i ceo ovaj problem bi prestao da postoji. (Win 1-2-3 za 60 min. snimljenog materijala
napravi vise od 100 avi fajlica koji se onda moraju izlepiti u celinu).
Otud, odovud, nikako da dobijem jedinstven avi fajl sa kojim se dalje moze raditi.
Pozdrav svima na forumu. 😕
Nikako ne uspevam da izvezem film pomocu Ctrl + M (Export movie), koji je skup DV kadrova lepljenih samo na
rez, odnosno kao rezultat umesto slike imam samo crno, a ton ide normalno. RAcunar se ubije od
rada, napravi i regularan *.avi fajl, ali on ne valja. Podaci su iz
Export Movie Settings:
slika je:
Compressor:Microsoft DV (PAL)
Frame Size:720 x 576
Pixel Aspect Ratio😀1/DV PAL(1.067)
Frame Rate:25.00
Depth:Milions, Quality:100%
ton je:
Rate:48000, Format: 16-stereo
Compressor:Uncompressed
Rendering options:
Field setting: Lower field first
Special processing:
Gamma:1.0, Noise Reduction:None
Better Resize:Off, Deinterlace:Off
Cropping:Off
Gde gresim? Samo pokusavam da slepim vise razlicitih DV fajlica nastalih capturingom
pomocu DV 1-2-3 programa i izvezem ih kao film od 60 min u istom, neizmenjenom DV formatu
. Ne koristim Premiere-ov capture jer ispusta previse frejmova
kod capturinga na kameri na kojoj radim (JVC GR-DV2000E), pa je dobijeni skinuti fajl neupotrebljiv.
Ako mi neko pomogne da otkrijem zasto se desava toliko ispustenih frejmova prilikom
capturinga sa ovom kamerom, onda bih verovatno mogao da napravim jedinstven avi fajl pogodan za
naknadnu kompresiju i ceo ovaj problem bi prestao da postoji. (Win 1-2-3 za 60 min. snimljenog materijala
napravi vise od 100 avi fajlica koji se onda moraju izlepiti u celinu).
Otud, odovud, nikako da dobijem jedinstven avi fajl sa kojim se dalje moze raditi.
Pozdrav svima na forumu. 😕