Šta je novo?

Problem u Iron Stormu

• Začetnik teme Začetnik teme Kovac
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Kovac

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2001
Poena
620
Zaglavio sam se na nivou gde me oni zarobe a ja (valjda) trebam da sa nekim laserom raznesem neku burad - elem pronadjoh kako da pokrenem laser ali burad nemogu nikako da pomerim u njegov domet - zna li neko nesto o tome ????

Hvala

Oni te jos nisu zarobili posto vodim da imas laser,fora ti je u tome da nesmes da ispalis nijedan metak nego prptrcis pored onog tenka pa iza kamena i puzis do zarobljenika skroz uz desnu stranu kad udes u kamp bacis svo oruzje i puzis do zarobljenika jedan ti pride ti ustanes pa za njim,Inace da dodam pored par glupih prvih nivoa igra je fenomenalna prave muke te tek cekajuctp;

Moj ti je prijatelj lose objasnio. Ti si na nivou kada su te uhapsili i sada treba da se kroz ventilacione tunele provlacis do prostorije u kojoj su ti dve velike rakete. Kada udjes u tu prostoriju pored desne rakete razbijes staklo i uzmes radioaktivni element. Sa njim treba da se vratis na donji nivo u prostoriju gde je laser i bacis ga na sto , pa se vratis gore i aktiviras laser jer radioaktivni elemenat pored laserskih zraka eksplodira pa ce ti se otvoriti prolaz za sledeci nivo

Kovac je napisao(la):
Zaglavio sam se na nivou gde me oni zarobe a ja (valjda) trebam da sa nekim laserom raznesem neku burad - elem pronadjoh kako da pokrenem laser ali burad nemogu nikako da pomerim u njegov domet - zna li neko nesto o tome ????

Hvala
Izvinjavam se kum je u pravu.😉

kakava

kog je zanra ta igra uopste?

Kovac je napisao(la):

Hvala
Jos malo pomoci nemoj odma da ulazis u tu prostoriju gde su radio aktivni elementi nego samo tamo gde je sestra,uzmi macetu sa stola i malo sacekaj da oni iz gornje sobe odu vratis se u gornju sobu i tamo imas neke daske koje tim nozem razbijes pa povuces polugu na zidu da bi usao u ventilaciju!

Nazad
Vrh Dno