Šta je novo?

problem u instalaciji...

BelThaZoR

Čuven
Učlanjen(a)
13.04.2006
Poena
680
Taman sam se castio jednim All-In-One aparatom (HP Photosmart C6380) i mojoj sreci nije bilo kraja - dok nisam poceo da instaliram drajvere... Tacnije nisam ni poceo, setup mi je na samom pocetku prijavio error i od tada se moje lice iz 😀 preobratilo u 😡 ... Greska je u hpzrein01.exe, u dll-u msvcrt.dll... Dal neko ima mozda neko resenje, predlog i sl...? Probao sam sa drajverima sa interneta i na moju beskonacnu srecu - isto se desava... Inace sistem je WinXP sa integrisanim SP3 (ako budem morao da reinstaliram sa SP2 bice :bottle::bottle: pa :crash::crash🙂 a masina je iz potpisa... Isto se desava povezao ga ja preko USBa ili mreze (na ruter ili na kompjuter direktno, zicno ili bezicno) - znam da bas i nema neke veze, al ajd da napisem, ko zna 😀

Thnx i pozz

Imadoh pre oko mesec dana vrlo slican problem ali sa Canon Pixma ... ne znam sada koja je, ali je AIO je u pitanju. Covek je imao neku verziju XP SP3, ali kao "oslobodjenu balasta" ... tj, izbaceno kojesta. Kod mene, na XP SP3 ali kompletnom, sve radi bez problema. Probao sa kopiranjem nekih dll-ova, ali sam na kraju ipak morao da stavim novi sistem i proradilo je iz prve.
Isto tako, prilikom instalacije nekog stampaca imao sam slican problem, i na kraju se ispostavilo da je greska bila u citacu ... neki LG bese u pitanju. Nakacio sa eksterni i instalacija je prosla kako treba.
Nisam siguran da sam ti pomogao, samo sam napisao neka moja iskustva sa slicnim problemima.

Tacnije nisam ni poceo, setup mi je na samom pocetku prijavio error
Najbolje je da pogledaš imaju li oni neki forum, verovatno još neko ima problem. Probaj da skineš novi softver sa sajta. Piši njihovoj tehničkoj podršci.

Kako se prepoznaje taj aparat, da li kao USB disk? Da li nešto instalira i kako to sve radi?

Da se neko ne čudi ovom poslednjem pitanju, meni svaka verzija setupa softvera za mobilni SE w810i prijavljuje kojekakve greške, ali pošto meni sve radi OK - baš me briga.

Pisao sam HPovoj podrsci i evo jos cekam odgovor. Na internetu mi se jedino namece resenje da fajl msvcrt.dll zamenim drugom verzijom...
instalacija je full, a stampac se vezuje preko LAN konekcije na ruter...
probao sam i sa najnovijim drajverima sa HPovog sajta, ali nista...

BTW, ja čitam po dijagonali pa sam pomislio da je foto aparat a ne štampač. :d

@wiz011: Vidim ja nesto cudno u tvojim odgovorima, reko covek se nesto zbunio :d

Na drugom kompu sa identicnom instalacijom XPa radi bez problema, tako da cu ja ovaj moj ponovo da peglam (nije izdrzo ni 2 meseca 😀)

Nazad
Vrh Dno