Šta je novo?

Problem u igrama sa MSI 7850OC1gb

facelessaca

Slavan
Učlanjen(a)
03.11.2009
Poena
309
Kupio sam novu konfiguraciju pre par dana i sve radi odlicno dok ne udjem u bilo koju igru(Blacklite retribution, Guild wars 2, Far cry3, TES Oblivion) i onda monitor pocne da treperi. Sliku ima ali kao da mu je strasno los refresh rate, ako ukljucim vsinc malo se smanji treperenje ali i dalje ga ima. Probao sam u fullscreenu i u windowed modu i isto ceo ekran treperi. Da li je neko imao slicnih problema ili zna kako da resim problem ili bar do koje je komponente problem? hvala

Koliko sam ja video problem je VGA to DVI.. ali videcemo kada probam.

Jel ti treperi koliko pokrenes igricu ili treperi kad pocnes da igras?

Ja sam takodje imao tih problema sa LG devetnaesticom koja je bila vezana preko VGA kabla.Kupovinom novog monitora koji sam vezao preko DVI kabla problem je resen ;)

Ja koristim dvi to vga adapter na 940n i nisam primetio igranje

Probao sam sa 2 vga kabla i ne radi. Probacu da nadjem neki boljeg kvaliteta ali malo verovatno da ce rešiti problem.

Probaj na DVI, HDMI ili DP, kladim se da nece biti treperenja. ;)

Tesko da bi koristio VGA da ima te prikljucke na monitoru.

Vga na monitoru kod mene pravio isti problem 3-4 takve karte su mi prosle kroz ruke i uvek isto cak sam imao identican problem i sa 7770 i 7870 , vecina tih kartica probana kod ortaka na drugom monitoru sa dvi ulazom i sve radi bez problema.

Nazad
Vrh Dno