Šta je novo?

Problem TV tunerom ?

NeNci

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2002
Poena
609
Drugar ima instaliranu mislim Kworld ili Xpert Tv karticu ali mislim da je sve to isto, chip valjda BT8787RF ,nema boje na svim kanalima, tacnije mislim da na nekim frekventnim opsezima ima boja a na nekima ne, probali smo de deinstaliramo kartu pa iznova ali nista ,sta bi mogao da bude problem signal nije posto je kablovska u pitanju ,koristimo drajvere sa CD-a, svaki savet dobro dosao ....

treba da prilikom trazenja kanala stavis opciju Pal B i to je to
e sad ne znam gde se nalazi ta opcija sigurno ima negde u okviru programa iz kojeg gledas TV
kad mene na mojoj hauppauge WinTV je bio isti problem, na nekom kanalu ima boje ali slabo a ostali su crno beli, samo to uradi
i javi sta si uradio
ajde sad :happy:

E sad kad budem isao do njega pa da probam ,ali secam se da program posle instalacije i pri prvom startovanju pita te da izaberes zemlju i izabrali smo yugoslaviu i u spisku i pored zemlje pise i pal/b mislim sada neznam sigurno ,javicu kada budem probao ...

ajde javi sta si uradio
a mozda je i problem u losem prijemu proveri rf kabal, probaj ga na nekom TV ili je kartica ne tolerantna prema slabijem signalu

E samo da javim da sam resio problem ,kada sam pogledao bilo je stavljeno na pal B/G ali boje nije bilo jos uvek,posle deinstalacije drajvera i programa ponovo stavim pal B/G ali nevezano za neku zeml ju (country code) ves stavio na cist TV System (pal B/G) i tako je proradilo kako treba :D
hvala puno na ideji i savetu pozdrav cheers

Nazad
Vrh Dno