Šta je novo?

Problem: TL-R402M i mail

cooler-x

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2002
Poena
604
Radim u zgradi gde ima više firmi i svi delimo zajednički internet. Da ne bi svako mogao da gleda moje deljene foldere, uzeo sam ovaj mali router. Lepo radi sve dok nisam probao da pošaljem mail sa dodatnim fajlom. Kada šaljem mail router jednostavno blokira skoro ceo minut (ne mogu da mu pristupim, niti da posetim neku web stranu), mail klijent prijavi da ne može da uspostavi vezu sa serverom. Obrišem attach i mail prodje. Naručivao sam neku robu preko net-a, i kada je trebalo da potvrdim porudžbenicu veza jednostvno pukne i tako više puta, a onda me zove komercijalista i kaže da je više naloga stiglo kod njega.
Probao sam skoro sve što dozvoljava u svojim podešavanjima (DHCP, Firewall ...):smash:
Zna li neko da mi pomogne?:wall:
Čak ni ovaj post nisam mogao da postavim dok nisam isključio router.

Ako posle "Reset to factory defaults" i dalje brljavi, menjaj ga. Čačkao sam gomilu tih ruterčića i nijedan nije imao taj problem.

Probao sam i drugi i isto se ponaša. Nosio sam ga i kuće gde imam SBB i tamo radi bez ikakvih problema. I da bih stavio ovaj post morao sam da ga otkačim. Mislim da ima neku konfrotaciju sa Telekomovim routerom.

Nazad
Vrh Dno