Šta je novo?

Problem: the application was unable to start correctly 0xc00007b

nestolex

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen7 5800X3D + LC Power CC-120
Matična ploča
ASUS TUF B550 Gaming - Plus
RAM
2x16Gb Kingston HyperX 3200Mhz CL16 DDR4
GPU
AMD Radeon Dual RX 6700XT, 12Gb, 192bit
Storage
V-Nand SSD M.2 970 Evo Plus 3.0 250Gb + SSD M.2 Adata Legend 1Tb 1200TBW 4.0 + WD Blue 1Tb + WD Blue 1Tb
Zvuk
SONICGEAR SPACE 3 Maroon 2.1 Bluetooth
PSU
FSP Hammer 600W
Kućište
CoolerMaster MB-511
Monitor
GIGABYTE 32" VA G32QC A-EK, 165Hz, 2560x1440
Miš & tastatura
Miš - Logitech G402 Hyperion Fury + Tastatura - MS Gaming ELITE C330
Ostale periferije
Podrum vina
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Pametni uređaji
Xiaomi Watch S1 Active
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Poštovanje,

Juče sam reinstalirao win7 na ASUS X551c notebook-u. Instalirao sve potrebne drajvere, programčiće, čak odradio i update OS. Međutim, kada instaliram neku igricu ( Metro, CS, Tomb Rider, Alien vs Predator) izbacuje mi sledeće upozorenje:

Untitled 3.jpg

Pročešljao sam internet i našao neka ponuđena rešenja, međutim ništa od toga nije pomoglo. Ni promena Compatibility na Win7, ni ono Run as administrator, čak nije pomogla kompletna reinstalacija .NET Framework i Microsoft C++ .

Untitled.jpg

Takođe, ubacio sam u system32 sve one .dll fajlove koji su nedostajali.

E, sad ono što sam primetio u Device manageru....Prepoznao je Ethernet controler, ali nikako ne prihvata drajvere, a posle Update kaže da su najnoviji drajveri već instalirani. Evo slike:

Untitled 2.jpg

Da li je problem u nekom podešavanju u BIOS-u vezan za taj modem (pa zbog njega neće da prihvati drajvere i te ostale gluposti),MADA ČISTO SUMNJAM DA TO IMA VEZE, ili jednostavno sam nešto preskočio i zaobišao?
Ako neko može da mi kaže kako da rešim problem, davim se već dan i po, bio bih veoma zahvalan !!!

Poslednja izmena:
ja ovo odradio i opet isti problem,restartovao sve i nista ,jel zna neko jos neki nacin kako da resim ovaj problem... imam win7 x64 i nece mi neke igrice

Nazad
Vrh Dno