Šta je novo?

Problem TEAC CDRW 540 e i xp

cobra

Čuven
Učlanjen(a)
02.02.2002
Poena
604
Kupio sam gore pomenuti rezac ali mi sa XP prijavljuje gresku da nemoze da nadje driver za njega .
Onda sam probao da ga ponovo instaliram ali ga onda nema nikako u My Copputer.

Ako neko zna da li postoji neki driver za XP neka mi javi ili ako je neko imao slican problem.
Hvala

cobra je napisao(la):
Kupio sam gore pomenuti rezac ali mi sa XP prijavljuje gresku da nemoze da nadje driver za njega .
Onda sam probao da ga ponovo instaliram ali ga onda nema nikako u My Copputer.

Ako neko zna da li postoji neki driver za XP neka mi javi ili ako je neko imao slican problem.
Hvala

koliko ja znam XP ima ugradjen drajver za njega, jer kad sam ga ja stavio u mashinu xp je automatski instalirao drajver i sve radi ok

Takodje i kod mene.Samo sam ga stavio i winxp ga sam prepoznao....

naravno, i kod mene je sve ok.
a ti probaj sa reparacijom ako te mrzi reinstalacija xp, pa opichi via4in1 (nesto mi govori da je mb sa via chipsetom), a ako posle instaliras xp sp 1, via 4in1 ponovo.

Možda nije dobro izdžamperisan?

]Kupio sam gore pomenuti rezac ali mi sa XP prijavljuje gresku da nemoze da nadje driver za njega.
Za pocetak da li ga neki drugi OS (ili BIOS pri bootovanju) vide? Ako ne, onda verovatno nije dobro povezan (master/slave? grana? kabl? konektor?)

jddipqd je napisao(la):
Možda nije dobro izdžamperisan?

Tesko. Da je to Win ga ne bi ni prepoznao, a ne bi prijavljivao da nema drajver za njega. Ti kao da imas rezac od juce :p

Probaj ponovo sa svim konektorima/kablovima, a potom ako nista ne pomaze zameni ga. Ovde dolazi dosta Teac krsheva.
(mada ni oni "dobri" nisu daleko od toga :))

Hvala svima

Resio sam problem reinstalacijom sa Boot CD XP.

Sve funkcionise perfektno.

Sto se krseva tice, prijatelj koji je do sada prodao oko 70ak w540e rezaca (od marta-aprila), kaze mi da je imao problem sa 2.

Sto kad prosiris na 5000 komada doijes da je ovde doslo oko 300 krsheva, sto ce nekome zavrsiti u masini :(

Define krsh

I da li je to znacajno vise , nego kada su rezaci drugih firmi u pitanju.

Naravno, kad se Tik prodaje 5x vise od svih ostalih zajedno

DS9 je napisao(la):
I da li je to znacajno vise , nego kada su rezaci drugih firmi u pitanju.

Pa naravno, ako izuzmemo diskutabilne serije Asusa, Aopen-a i sl. Recimo (postajem dosadan samom sebi) jos nisam cuo za problem sa LG-jem

Odnosno, smatras da je procenat reklamacija (za neki model rezaca) od npr nesto manje od 5% preveliki, kao i to da lg-ijevi modeli imaju znacajno (blisko nuli) manji procenat (reklamacija).

Ne znam, mozda su u pravu. Nikada nisam bio u neposrednom kontaktu nabavki velikih serija (pominjes 5000komada).

Vrh Dno