Šta je novo?

problem SONY DVD RW DW-D22A

GhostFace

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2002
Poena
645
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core i5 750 @ 2.67GHz + CM Hyper 212+
Matična ploča
Gigabyte Technology Co. Ltd. P55A-UD4 (Socket 1156)
RAM
12 Gb DDR3
GPU
ATI AMD Radeon HD 5850
Storage
Silicon Power 500GB + Seagate Barracuda 3TB
Zvuk
Tascam external
PSU
Chiftec CFT 600
Kućište
CM 690 II Advanced
Monitor
Samsung
Miš & tastatura
Logitech K740 + Logitech MX Revolution
Mobilni telefon
iPhone 15 Pro
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Updateovan firmware BYS3, radio jedno vreme bezprekorno, ali od skora se pojavio problem pri rezanju... dodje na recimo 6% odjednom.. buffer se ni ne dize..pusta cudne zvuke i burning faild. Inace cita bez problema sve diskove ali nece da reze ni dvd ni cd. Jel mozda neko zna u cemu je problem... radio je 2 god i nije preterano koriscen.

poz !

probao sam.. i dalje isto ..ne znam sta bi moglo biti

Kupi novi rezac. Nema mu spasa. Mom ortaku se isto desavalo, a nakon toga sam ga castio Nec-om 4751.

Kupi novi rezac. Nema mu spasa. Mom ortaku se isto desavalo, a nakon toga sam ga castio Nec-om 4751.

taj fazon.. sve sam pokusao ali nista , mada cudno mi je to sto kao citac radi normalno

Imao sam ovaj rezač pre godinu dana ja mislim i drago mi je što ga više nemam. Dva puta se kvario i dva puta su mi davali nov iz servisa, kada sam konačno rešio da ga izbacim iz mašine i ubacim NEC (koja promena :) ). Vidi ako ti je pod garancijom vrati originalni firmware i reklamiraj.

Da li si promenio program u kome režeš? Meni su se slične stvari dešavale posle Cleanera za XP, koji čačnu Nero - jednostavno mora da se deinstalira i ponovo instalira, onda sve proradi normalno.

Probaj da srežeš disk iz Wina, ili probaj neki drugi program da budeš siguran da je uopšte rezač u pitanju.

Da li si promenio program u kome režeš? Meni su se slične stvari dešavale posle Cleanera za XP, koji čačnu Nero - jednostavno mora da se deinstalira i ponovo instalira, onda sve proradi normalno.

Probaj da srežeš disk iz Wina, ili probaj neki drugi program da budeš siguran da je uopšte rezač u pitanju.

Problem nije softverske prirode - losa serija.

Vrh Dno