Šta je novo?

Problem so BlueScreen

hajlender

Cenjen
Učlanjen(a)
25.05.2011
Poena
154
Zdravo jas sum od Skopje se nadevam ke me razberete i ke mi pomognete okolu mojot problem.

Problemot e sleden. Probav da instaliram windows XP i na sred instalacija mi se pojavuva bluescreen
STOP: c000021a {Fatal System Error}
The Windows Logon Process system process terminated unexpectedly with a status of 0xc0000034 (0x00000000 0x0000000)
The system has been shutdown.

Se macam 5 dena da go resam problemot i seuste ne mi e jasno sto od hardware moze da me zeza. Sekoja pomos e dobredojdena. Hvala

Dešavalo se i meni na jednom računaru, šta god nameštao u BIOS-u. Na kraju sam odustao i instalirao Windows 7, koji je prošao iz cuga.

Mozno e da me zeza Geovision gv-250 kartica za video nadzor na win xp .... sega instalirav win7 pa ke vidime

Nisi ispoštovao elementarno pravilo da povadiš sve PCI kartice osim grafičke prilikom instalacije Windows-a. Onda naknadno dodaješ jednu po jednu i instaliraš drajvere za njih, dok ne dođeš do one koja pravi probleme. Ovako, kad su sve kartice ubodene u ploču kad započneš instalaciju, moraš da gledaš u pasulj kojoj je došla "žuta minuta". I da, Geovision kartice umeju da prave mnogo problema, moj kum se sa jednom neviđeno napatio.

Nazad
Vrh Dno