Šta je novo?

Problem setovanja grafixe pod RedHatom 7.3

• Začetnik teme Začetnik teme mambo
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

mambo

Čuven
Učlanjen(a)
20.05.2002
Poena
619
E uspeo sam da namestim RH7.3 i da se kachi na net i to je ok... Medjutim posto imam slab komp Cell.333 280 rama i Intel 740 grap... kada skrolujem recimo u Operi ili bilo kom browseru da slika kao "talasa"...Moje misljenje je da je to zato sto je masina slaba....Stvar je u tome da sam za ranijim verzijama RH-a imao isto to talasanje slike sve dok mu ne poiskljucujem sve one silne animacije (prozora,skrivanja....itd..) ... E sad ja sam i ovde poskidao te animacije ali i dalje slika talasa...Mislim da nisam iskljucio nesto sto je trebalo kako bi se masina manje gusila i kako bih dobio gladak skroll... svaki savet je pozeljan......Takodje me zanima ako ja u firmi imam instalirane swinjdowse i Active Directory (domen...) i sve to sljaka preko TCP/IP-a ...dali meni treba nesto posebno da namestim kako bih mogao da pristupim sherovanim windows diskovima sa svog linux-a....I ako mogu gde i sta treba da odradim.... Sledecje pitanje je u vezi servisa Sambe ... sta je to uopste i cemu sluzi.......

Hvala.....

Pa zar ti nije lakse da uzmes novu graficku karticu, neki jeftin gf2mx nego da se tu patis...

Zamisli,pa to je komp u firmi ... ko cje da mi bre da pare za graficku... a ja firmi da kupujem graficku...neide..inache kuci imam ok masinu.....

Nazad
Vrh Dno