Šta je novo?

problem: secka .avi na bartonu??

Prole

Čuven
Učlanjen(a)
03.12.2003
Poena
619
nekako se provuklo nekoliko spyware-a a kad sam ih ocistio pomocu spybota secka svaki .avi fajl u DV formatu,divx filmovi [s daleko manjim bitrateom] rade bez problema. skenirao sam hard s nod32,reinstalirao kodeke,playere, windows [istina samo preko starog wina]ali nista se nije promenilo.
probao sam i malo zahtevniji Battlefield 2 i takodje radi bez problema

Proveri šta ti je startovano u pozadini (startup sekcije, servisi). Već sam pisao da je meni seckanje izazivao neki program za merenje protoka na internetu, moguće da je i kod tebe nešto slično. Možeš da probaš da povećaš prioritet procesa koji reprodukuje AVI (obično playeri imaju tu opciju).

pa na to sam i pretpostavio zbog spyware-a,medjutim procesor je slobodan s nekih 60-70%,ostatak trosi microdvd plejer. probacu s povecanjem prioriteta.

izgleda da mi jednio preostaje reinstall svega...kuku meni...

Prole je napisao(la):
pa na to sam i pretpostavio zbog spyware-a,medjutim procesor je slobodan s nekih 60-70%,ostatak trosi microdvd plejer. probacu s povecanjem prioriteta.
Nije ni meni seckalo zbog zauzeća procesora nego zbog neke čudne interakcije programa.

Formatirao sam c particiju,samo podigao win i nesto osnovnih programa i posle nekog vremena se javio isti problem. Ustanovio sam da sam pokupio neki opak spyware ili virus koji mi ubija racunar...Ili cu ga ja ubiti...

Nazad
Vrh Dno