Šta je novo?

Problem(SAMSUNG 753s ili MX440 eagle)

olfrud

Čuven
Učlanjen(a)
13.08.2002
Poena
619
Evo sta se desava.Cesto se dasi da na monitoru (odprilike na sredini) dodje do veom kratkotrajne smetnje, tj onako "secene" jendom. Zna li neko shta je to. Da li neshto sa monitorom ili grafickom koja ja je naravno krs...:( :(

olfrud je napisao(la):
Evo sta se desava.Cesto se dasi da na monitoru (odprilike na sredini) dodje do veom kratkotrajne smetnje, tj onako "secene" jendom. Zna li neko shta je to. Da li neshto sa monitorom ili grafickom koja ja je naravno krs...:( :(

Kombinacija lose strujne mreze, i lose uradjenog napajanja kod monitora. Kada neko ukljuci usisivac, tebi se pojave smetnje.
Resenje : sada si naucio razliku izmedju monitora os 160e i 320 e.
Nije razlika samo u slici i osvezavanju. Zameni monitor. Ili zamoli sve komsije da nista ne ukljucuju, dok ti koristis kompjuter. :p

Re: Re: Problem(SAMSUNG 753s ili MX440 eagle)

notax je napisao(la):

Kombinacija lose strujne mreze, i lose uradjenog napajanja kod monitora. Kada neko ukljuci usisivac, tebi se pojave smetnje.

----------------------
Mislim da nije to u pitanju, jer to sto ti mislis se kod mene malo drukcije manifestuje. Na primer kada se ukljuci neki veliki potrosac (tj kod mene se to desi samo kad cale ukljuci aparat za varenje ) onda slika na monitori konstantno treperi, dok ovo np samo secne . nekada i u 03h ujutru.

Na strujne udare se ipak moras zaliti kod Kori!

"Sa glupim ljudima nemoj raspravljati. Da bi to uspeo, moras i ti biti glup"

A ovo i nije neki uspeh!

dejandj je napisao(la):
Na strujne udare se ipak moras zaliti kod Kori!

"Sa glupim ljudima nemoj raspravljati. Da bi to uspeo, moras i ti biti glup"

A ovo i nije neki uspeh!

---------------
Bi li mi pojasnio sta ovo znaci. Neshto te bas i ne razumem.

Kori ti je ministar od elektricari!

Valjda je to jasno...

E sad, sto se signature tice to je vec mnogo komplikovanije...

Inace sto se tvog problema tice nesto sam se petljao na te teme i preporucio bih ti da iscupas karticu i da je ponovo vratis, lici mi na los kontakt.

Ako su stvarno strujni udari od strane Kori onda tesko da ima pomoci.

Re: Re: Re: Problem(SAMSUNG 753s ili MX440 eagle)

olfrud je napisao(la):
notax je napisao(la):

----------------------
Mislim da nije to u pitanju, jer to sto ti mislis se kod mene malo drukcije manifestuje. Na primer kada se ukljuci neki veliki potrosac (tj kod mene se to desi samo kad cale ukljuci aparat za varenje ) onda slika na monitori konstantno treperi, dok ovo np samo secne . nekada i u 03h ujutru.

Lose izvedeno vezivanje struje u kuci.

Vrh Dno