olfrud je napisao(la):Evo sta se desava.Cesto se dasi da na monitoru (odprilike na sredini) dodje do veom kratkotrajne smetnje, tj onako "secene" jendom. Zna li neko shta je to. Da li neshto sa monitorom ili grafickom koja ja je naravno krs...![]()
![]()
notax je napisao(la):
Kombinacija lose strujne mreze, i lose uradjenog napajanja kod monitora. Kada neko ukljuci usisivac, tebi se pojave smetnje.
Resenje : sada si naucio razliku izmedju monitora os 160e i 320 e.
----------------------
Mislim da nije to u pitanju, jer to sto ti mislis se kod mene malo drukcije manifestuje. Na primer kada se ukljuci neki veliki potrosac (tj kod mene se to desi samo kad cale ukljuci aparat za varenje ) onda slika na monitori konstantno treperi, dok ovo np samo secne . nekada i u 03h ujutru.
dejandj je napisao(la):Na strujne udare se ipak moras zaliti kod Kori!
"Sa glupim ljudima nemoj raspravljati. Da bi to uspeo, moras i ti biti glup"
A ovo i nije neki uspeh!
olfrud je napisao(la):notax je napisao(la):Kombinacija lose strujne mreze, i lose uradjenog napajanja kod monitora. Kada neko ukljuci usisivac, tebi se pojave smetnje.
Resenje : sada si naucio razliku izmedju monitora os 160e i 320 e.
----------------------
Mislim da nije to u pitanju, jer to sto ti mislis se kod mene malo drukcije manifestuje. Na primer kada se ukljuci neki veliki potrosac (tj kod mene se to desi samo kad cale ukljuci aparat za varenje ) onda slika na monitori konstantno treperi, dok ovo np samo secne . nekada i u 03h ujutru.
Lose izvedeno vezivanje struje u kuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari