Šta je novo?

problem, samo 60 Hz u XP-u

Tales

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
620
Tek sam sada instalirao Windows XP Professional, i imam sledeci problem. Kada udjem u bilo koju igru, osvezavanje ekrana padne na 60 Hz bez obzira na rezoluciju. Cini mi se da je takav problem postojao kada se XP pojavio, i da su ga nekako resili, ali nikako ne mogu da se setim gde sam to procitao i kakvo je resenje. Instalirao sam nove detonatore i opet isto.
Zna li neko kako se resava ovaj problem?

Ne znam koju graficku koristis ali probaj da nadjes na google-u RefreshLock ili nesto slicno... Ako imas ATI probaj sa nekim Tweak programom npr. Rage3D tweak da zakljucas refresh rate

Tek sam sada instalirao Windows XP Professional, i imam sledeci problem. Kada udjem u bilo koju igru, osvezavanje ekrana padne na 60 Hz bez obzira na rezoluciju.
Poznat problem, delimicno resen sa SP1 (dal' bese u Direct3D a ne u OpenGL ili obrnuto...).

Treba ti neki od Tweak programa, a ima i neki koji to navodno trajno resava bez obzira na karticu samo mi nije ovde nego u firmi...

Isti problem, resen (ako imas NVidia-u) det. 40.72. Valjaju driversi opasno

Trebaju ti programcici NV refreshfix, Reforce ili Power Strip, neki od ta 3.
Inace 40.72 drajveri kao i bilo koji 40.xx su meni katastrofa. Davno nisam video toliko zabagovanih tekstura u skoro svemu

Nazad
Vrh Dno