Šta je novo?

Problem sa zvukom

nije ti instaliran dobar drajver za zvuk. niko ti ne moze dati link za download kad nisi naveo koja kartica je u pitanju.

Ako je integrisana kartica onda skini drajvere za chipset.

Kako mogu da vidim koja mi je zvcuna?:(??

Poslednja izmena:
To znači da nemaš instalirane drajvere za zvučnu. Instalira za početak drajvere sa CD-a od matične ploče.

Brate problem je sto nemam cd od maticne,pa bi zato skinuo drajvere za zvucnu sa neta,al je problem sto ne znam koja mi je zvucna :mad: ne mogu da nadjem nikako...

pLS AKO neko moze da pomogne? Imam ovu maticnu .. P35-DQ6 posto ne znam koja mi je zvucna.. pise ovo Unimodem Half-Duplex Audio Device, mozda moze ako skinem drajver za maticfnu i instaliram?...

pokusaj da odes na sajt proizvodjaca maticne, pa tu da nadjes taj model. onda idi na support&drivers ili nesto slicno, i trebalo bi da se nadju svi drajveri.

Skinuo sam .. nasao sam zapravo i cd od maticne.. instalirao Microsoft UAA Bus driver for High Definition Audio(Driver installed) i
Realtek HD AUDIO Driver(Driver installed)
i dalje ne radi :-/ da probam da izbrisem sve drajvere sto imam instalirane za zvucnu?pa da instaliram opet ne znam sta vise da radim ..

idem u run i kucam DXDIAG music,test i sledeci error mi izbacuje ..
DirectMusic test results: Failure at step 6 (Activating the IDirectMusicPort): HRESULT = 0x8878000a (The request failed because DirectSound resources, such as the priority level, were already in use by another caller.)

Nema veze zakljucajte topic,izgleda ovde niko nezna nista...

Nazad
Vrh Dno