Šta je novo?

Problem sa zvukom???

darkoko

Čuven
Učlanjen(a)
10.03.2004
Poena
620
Dakle, pojavljuje mi se sledeca greska, vidi na slici. Kada se pojavi ne mogu da pustim nikakav mp3 a filmovi mi nemaju zvuk. Imam zvucnu crative karticu pa sam posumnjao da je problem u njoj, ali kad sam je izvadio i presao na integrisanu opet se isto pojavljuje. Greska se pojavljuje nevezano sta se radi i na neodredjeno vreme od paljenja racunara... Neki poredlog, savet?

Prilozi

• 1.webp
    1.webp
    35.2 KB · Pregleda: 58
pAzi ta opcija je uvek u opticaju, ali znas i sam koliko ce mi vremena trebati da sve dovedem na sadasnje stanje, nista me ne kosta pre toga da probam jos nesto....

Ovde dolazi do pada potpuno sistemskih delova Windowsa... Ne znam, to može da bude problem sa memorijom, nešto loše na hard disku. Probaj da pokupiš odnekud najsvežije fajlove koji prave problem, da deregistruješ dll-ove koji su u igri i da ih ručno zameniš (iz safe moda verovatno). Nisam siguran da će uspeti ali u ovoj situaciji mi je teško da smislim nešto pametnije.

za mene je reinstalacija wina cesto najkraci moguci nacin za utvrdjivanje i otklanjanje raznoraznih problema :R

Nazad
Vrh Dno