Šta je novo?

Problem sa zvucnom-mikrofon

sunshine

Slavan
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
304
Pozdrav.
Jako mnogo vremena provodim koristeci Ventrilo i imam opak problem koji se pojavio pre odredjenog vremena,ne znam tacno kada ali ranije ga nije bilo.
Kada stisnem push-to-talk taster i pocnem da pricam,a u isto vreme neko drugi prica ili ima takodje aktiviran push to talk taster, Ventrilo zakrchi nevidjeno jako da polazi krv na usi :(
Nisam siguran kada se sve pocelo da desava,ranije toga nije bilo 100 % ali se ne secam tajminga koji se mozda poklapa od kad sam uzeo komp ili malo posle.
Zvucna je integrisana na ploci iz potpisa,driveri menjani par puta,takodje sam bacio pare i kupio nove slusalice da bi saznao da i one imaju isti problem,po opcijama sam ukupno kopao XXX sati ali i dalje nista nisam uspeo da sredim.Jako me sve to frustrira.

Dvoumim se izmedju dve opcije,da resintaliram Windows (zato sto moze biti da je sve pocelo kada sam nesto kopao po MSN podesavanjima za mic kada sam pricao sa familijom :p) a druga da kupim neku socko zvucnu i nadam da necu opet baciti pare kao sa slusalicama.
Dal neko ima neki savet sta da jos mogu da uradim i ako mozete da mi predlozite zvucnu karticu za neke ok pare (2-3k moze i manje) ako nema pomoci.

Nazad
Vrh Dno