Šta je novo?

problem sa zvucnikom?????????

Van Gogh

Čuven
Učlanjen(a)
17.02.2002
Poena
619
kupio sam prije 3 mjeseca receiver panasonic sa-he7 5x80w i dva jamo zvucnika E470
problem je u tome sto je kod jednog zvucnika poslije dvadesetak dana slusanja crkao srednji zvucnik a malo poslije je i pukla ona opna oko bas zvucnika a prodavac ne daje garanciju iako fabrika daje garanciju od 2 ili 7 godina u zavisnosti od dijela zvucnika!posle sam ga odnio kod majstora koji vazi za najboljeg u PG pa i CG (ELTON) i tamo je napravljen ali evo poslije dvije nedelje bas je opet poceo da krci kod nekih tonova iako se ne prijecuje nikakvo ostecenje na zvucniku! ima li ko kakvu preporuku sta da radim?

i samo jos da napomenem da drugi zvucnik radi bez ikakvih problema cijelo vrijeme

Ubio si ga k'o zeca. Garancija se daje na funkcionisanje sistema, ali ne i na mehanicka i termicka oshtecenja, sto porazumeva i spaljivanje zvucnika. Ako proteras veliku snagu kroz zvucnike i spalis ih ili se mehanicki ostete, to ne spada pod garanciju.
Koliko su kostali ti zvucnici??

notax je napisao(la):
Ubio si ga k'o zeca. Garancija se daje na funkcionisanje sistema, ali ne i na mehanicka i termicka oshtecenja, sto porazumeva i spaljivanje zvucnika. Ako proteras veliku snagu kroz zvucnike i spalis ih ili se mehanicki ostete, to ne spada pod garanciju.
Koliko su kostali ti zvucnici??

a zbog cega je drugi ostao citav a ovaj po drugi put crkava?
sto mislis ti o tim zvucnicima?
platio sam ih 175e
e sad moze li se i to popraviti kako i vrijedi li to raditi?
i jos nesto bio sam kod prodavca i rekao mi je da sjutra dodjem da pokusam da ga zamjenim.

Van Gogh je napisao(la):
a zbog cega je drugi ostao citav a ovaj po drugi put crkava?
sto mislis ti o tim zvucnicima?
platio sam ih 175e
e sad moze li se i to popraviti kako i vrijedi li to raditi?
i jos nesto bio sam kod prodavca i rekao mi je da sjutra dodjem da pokusam da ga zamjenim.

Pa, mogla bi da bude i fabricka greska. Idi kod prodavca sa oba zvucnika, i pokazi mu da jedan radi OK, a da je drugi pobrljavio, i trazi da ti oba zameni.

notax je napisao(la):
Pa, mogla bi da bude i fabricka greska. Idi kod prodavca sa oba zvucnika, i pokazi mu da jedan radi OK, a da je drugi pobrljavio, i trazi da ti oba zameni.

danas idem kod prodavca da probam da zamjenim barem ovaj jedan
\a sto mislis o ovim jamovim zvucnicima jesi li ima iskustva sa njima?

Van Gogh je napisao(la):
danas idem kod prodavca da probam da zamjenim barem ovaj jedan
\a sto mislis o ovim jamovim zvucnicima jesi li ima iskustva sa njima?

Ne zanimam se za fabricke zvucnike, a ono sto znam, to su zvucnici od 1000 E, pa navise.

Nazad
Vrh Dno