Šta je novo?

problem sa zvucnicima za komp 2+1

duconi80

Cenjen
Učlanjen(a)
24.03.2011
Poena
151
Imam jedan problem sa zvucnicima za komp! Naime oni povremeno zuje bez obzira da li je komp ukljucen ili ne!!!! Da li neko zna u cemu je problem!!?

a koji zvucnici?
Moze biti mnogo toga:
-Struja
-Zvucna karta (predpostavljam da je integrisana)
-Zvucnici

to je nesto na sta se prvo moze posumnjati.

Posto vidim da si novi clan, popuni detaljno polja za "moja masina" to u vecini slucajeva pomaze pri dijagnostici na slepo ako slucajno izostavis neki detalj. U tvom slucaju ti si izostavio sve detalje koji su krucijalni.

Poslednja izmena:
Izvinjavam se zbog gresaka koje sam napravio prilikom postavljanja pitanja, ali kao sto si rekao nov sam clan. Sada sam dao podatke o kompu u polju moja masina!!! Zvucnici su ina Altec Lancsing model:BXR1121!!!! E sad mislim da nije struja jer u dva stana je komp postavljan i isto se desavalo!!!! Za ostalo ne znam!!! Unapred hvala

Nazalost, taj tvoj problem je izrazen kod gotovo svih Altec Lansing 2.1/5.1 sistema. Negde u vecoj, negde u manjoj meri. Problem je u transformatoru, koji pravi taj "brum" ili tiho brujanje koje jako nervira nocu. Resenje je ili da ih izvadis iz struje nocu, ili da ih odneses nekom dobrom majstoru, pa da sredi problem, ali to ti se ne isplati za ove zvucnike.

Ako ti je fixni telefon blizu zvucnika, tj ako ti je baza bezicnog telefona blizu zvucnika, momentelno je udalji, videces u cemu je problem. :)

Nazad
Vrh Dno