Šta je novo?

problem sa zonealarm-om

• Začetnik teme Začetnik teme guljko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

guljko

Slavan
Učlanjen(a)
22.02.2005
Poena
304
imam problem sa zonealarm-om, ne pusta outlook ni da skine, ni da posalje postu, i zeza jos neke programe, npr update norton av. kad ga iskljucim sve shljaka ok. probao sam sve kombinacije sa ponudjenim programima, zabranama i dopustenjima, ali nista. sta da mu radim, da ga utepam? :S:

Sigurno je nesto do program control sekcije.
Procesljaj je jos jednom svaku od aplikacija.
Nemoze biti nista komplikovano.

Mani se corava posla i izbaci to cudo iz racunara.Moje licno iskustvo je sledece:AVG Free version sa njihovog sajta koji redovno apdejtujem i
AD Aware SE takode apdejtujem redovno.Poenta je da samo ne posecujes Warez i "one" sajtove u stilu Suzana Mancic i ostale navlakuse i nema da brines neka ti prica ko sta hoce.Ja ponekad na racunaru fasujem neke "start
up" stranice,ali ih nakon skeniranja sa AD awareom rucno obrisem iz reg.baze i nema frke.A i to fasujem samo zato sto posetim warez sajtove,ali to nije tema za raspravu po pravilima foruma.Veruj mi na rec da je tako,posto sin i ja koristimo intenzivno internet nekih 6-7 godina i nikada nismo imali ozbiljnijih
problema.Nadam se da te nisam "smorio" sto bi rekao moj sin.Pozdrav

@Stefan2
Covek pita za FW a ne za neka kombinovana resenja.

Pa,onda neka ga i dalje koristi u sreci i veselju.Verovatno jos nisi nikad naleteo na probleme sa igranjem preko neta,a imas instaliran ZA.Racunar je licna stvar svakoga pojedinca ja coveku zelim da ukazem da taj ZA i nije toliko dobar koliko je izvikan,osim toga na ovom forumu je bilo mali milion diskusija na tu temu pa je suvisno o tome raspravljati.U svakom slucaju zelim mu sto manje nervoze i neka sto prije resi svoj problem.Pozdrav

Sa ZA sam uvek posle izvesnog vremena imao takve probleme i zato bih uvek dizao ruke od njega. No, od januara sam rešio da ponovo probam ZA i sve do sad radi bez problema. Probaj da instaliraš najnoviju verziju, a ako je već instalirana probaj sa reinstalacijom. Ako ne pomogne, nema ti druge nego da pređeš na neki drugi FW.

Guljko, ziv li si?
Usput setio sam se da bi bilo dobro pogledati i
"privacy" opcije, moguce da si nesto stavio na max.

Nazad
Vrh Dno