Mislio sam na pravi servis, a ne garazni. Necu da reklamiram ali pogledaj u Mobilphonu (29 novembra) ili pin servisu (tosin bunar).stromen je napisao(la):Trazio sam po gradu (Beogradu) i nijedan servis ne moze da ga otkljuca. Obisao sam ih jedno 15. Probao sam ja da ukucavam neke sifre i skoro sam ih sve isprobao, ali nece nijedna da ga aktiviraJos se svaki dan pali alarm koji sam podesio pre nego sto se zakljucao :<
Mobilphone 063/200325, 011769104,stromen je napisao(la):Sto je reklama? Ako mi vec treba nije reklama , u krajnjoj liniji mozes i na mejl da mi posaljes tacnu adresu da ne bi bilo reklama. A inace bas sam bio u nekom servisu u 29.-og novembra , vise se ne secam kako se zove. Uglavnom nalazi se preko puta Ktitora i radi neki decko koji niti zna dal' moze da se dekodira niti da li moze da se otkljuca , pa je morao da ode negde napolje da bi pitao nekog "strucnjaka" i onda se vratio i saopstio mi epohalno otkrice da ne moze i da ne zna gde bi to moglo da se uradi i da li uopste u ovoj nasoj zemlji to moze da se uradi ctp; (ovo poslednje nije rekao ali sigurno je tako mislio). A za ovaj drugi cu da vidim ; gde si rekao da se nalazi tacno? Mislim, ne prolazim bas svaki dan pored Tosinog bunara pa bas i ne poznajem taj kraj![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari