Šta je novo?

Problem sa zakljucanim telefonom

stromen

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2002
Poena
619
Telefon mi se iz cista mira prilikom par gasenja i paljenja zakljucao.Znaci trazi mi lock code od 4 cifre.Inace raniji lock code je bio 0000 po difoltu , ali taj ne prihvata :( Sta bi moglo da se uradi , da li bi servis pomogao ...?

Verujem da bi pomoglo da napises koji je telefon u pitanju:)

Ne verujem da bi pomoglo

Telefon je Mitsubishi trium cosmo , tako da ne verujem da to mnogo pomaze - pre bih rekao da odmaze :(

Pomoglo bi ako bi ga odneo na dekodiranje..meni bar jeste :) samo je problem da li ljudi rade taj mitsubishi,trebalo bi da da,ali malo redje nego ove standardne.

Taj problem ce ti resiti bilo koji servis za 300 - 600 dinara.

Nisam jos uspeo da resim problem

Trazio sam po gradu (Beogradu) i nijedan servis ne moze da ga otkljuca. Obisao sam ih jedno 15. Probao sam ja da ukucavam neke sifre i skoro sam ih sve isprobao, ali nece nijedna da ga aktiviraJos se svaki dan pali alarm koji sam podesio pre nego sto se zakljucao :<

Re: Nisam jos uspeo da resim problem

stromen je napisao(la):
Trazio sam po gradu (Beogradu) i nijedan servis ne moze da ga otkljuca. Obisao sam ih jedno 15. Probao sam ja da ukucavam neke sifre i skoro sam ih sve isprobao, ali nece nijedna da ga aktiviraJos se svaki dan pali alarm koji sam podesio pre nego sto se zakljucao :<
Mislio sam na pravi servis, a ne garazni. Necu da reklamiram ali pogledaj u Mobilphonu (29 novembra) ili pin servisu (tosin bunar).

Sto je reklama? Ako mi vec treba nije reklama , u krajnjoj liniji mozes i na mejl da mi posaljes tacnu adresu da ne bi bilo reklama. A inace bas sam bio u nekom servisu u 29.-og novembra , vise se ne secam kako se zove. Uglavnom nalazi se preko puta Ktitora i radi neki decko koji niti zna dal' moze da se dekodira niti da li moze da se otkljuca , pa je morao da ode negde napolje da bi pitao nekog "strucnjaka" i onda se vratio i saopstio mi epohalno otkrice da ne moze i da ne zna gde bi to moglo da se uradi i da li uopste u ovoj nasoj zemlji to moze da se uradi ctp; (ovo poslednje nije rekao ali sigurno je tako mislio). A za ovaj drugi cu da vidim ; gde si rekao da se nalazi tacno? Mislim, ne prolazim bas svaki dan pored Tosinog bunara pa bas i ne poznajem taj kraj :)

stromen je napisao(la):
Sto je reklama? Ako mi vec treba nije reklama , u krajnjoj liniji mozes i na mejl da mi posaljes tacnu adresu da ne bi bilo reklama. A inace bas sam bio u nekom servisu u 29.-og novembra , vise se ne secam kako se zove. Uglavnom nalazi se preko puta Ktitora i radi neki decko koji niti zna dal' moze da se dekodira niti da li moze da se otkljuca , pa je morao da ode negde napolje da bi pitao nekog "strucnjaka" i onda se vratio i saopstio mi epohalno otkrice da ne moze i da ne zna gde bi to moglo da se uradi i da li uopste u ovoj nasoj zemlji to moze da se uradi ctp; (ovo poslednje nije rekao ali sigurno je tako mislio). A za ovaj drugi cu da vidim ; gde si rekao da se nalazi tacno? Mislim, ne prolazim bas svaki dan pored Tosinog bunara pa bas i ne poznajem taj kraj :)
Mobilphone 063/200325, 011769104,
Pinservice 0113164424

Nazad
Vrh Dno