Šta je novo?

problem sa yuri's revenge

nenadh3

Slavan
Učlanjen(a)
31.07.2006
Poena
319
drug i ja imamo ra2 i yr (ja na desktopu- pentium 4, on na laptopu- pentium m)

ra2 radi dobro kod obojice, ali yuri kod mene nisam uspeo ni da pokrenem, dok je kod njega ok. meni odmah nakon starta prijavi gresku (na slici).

evo sta smo sve probali: update na 1.001 verziju, reinstall windowsa, ugasen hyperthreading, eist, c1e- jedina razlika koja je ostala je sto njegov procesor nema onaj em64t, da li moze to da bude uzrok, i kako to da resim?

Prilozi

• yuri.jpg
    yuri.jpg
    118.4 KB · Pregleda: 109
Poslednja izmena:
da li vredi da pokusas sa Program Compatibility Wizard-om. iskreno mislim da ni ovo nece pomocu, but hey, pokusaj.

Zasto ne bih pokusao da nadjes neki patch ili da probas da namestis kompaktibilnost za windows 95

problem resen posle 3 godine- fajl gamemd treba da se startuje u kompatibiliti modu, sa win 98/me

SUPER to i na visti isto tako ide samo sto kod mene igra na visti poludi i ide prebrzo mozda zbog hardwera koji imam danas i koji sam imao onda.

код мене на висти ради сасвим нормално...

Još jedan dodatak - pored navedenog, da bi program radio u windowsu 7 treba još i:
-da se u tabu privilege level čekira "run as admin" (nalazi se na istom tabu gde se podešava i compatibility)
-da se dektop personalizuje na windows classic

cek da vidim da li sma povatao ...... 3 godine si pokusavao da resis problem koj ti je lik resio u prvom postu ????? zanimljivo ;)

Svaka tebi cast kad si se toliko mucio oko igre stare 10 godina. :)
I jos postovao nama da znamo za slucaj ako nas nostalgija bas udari u glavu jako.

pa ja sam taj isti lik, samo sam svaki put kad menjam os morao da smišljam nove trikove da igrica proradi.
ne može da škodi nikom...
FYI u XP-u je igrica pucala, a u 7-ici izbacuje popup:
"***FATAL*** string manager failed to initialized properly"
:wave:

Nazad
Vrh Dno