Šta je novo?

Problem sa YUBCom ?

Nuc

Čuven
Učlanjen(a)
04.05.2002
Poena
620
U poslednje vreme stalno puca veza na YUBCu ... nije do modema i centrale i sl ... (dig.centrala 33...) a svi ostali provajderi rade bas bas lepo ... da li neko ima sl. probleme ... pozdrav ...

Veoma interesantno, bas ti pogledah tu zadnju konekciju....

Acct-Session-Time = 91
Acct-Terminate-Cause = Lost-Carrier
Acct-Input-Octets = 13595
Acct-Output-Octets = 122245

Jednostavno ti puca veza.... pokusaj da zovnes tehnicku podrsku mozda ti mogu pomoci, mada ovo je krajnje cudno... jer je poziv sa digitalne centrale... a tebi je skoro uvek razlog "lost carrier"...

Ja isprobah mnoge provajdere do sada ali YUBC je bez dileme najbolji po svim pitanjima...i sto se dial-upa tice, drzanja veze, brzine protoka...

Sto se sajta tice, necu ni da pricam, svanulo nam je kad smo server preneli ovamo...

Postoji jedan topic o pucanju veze na YUBCu.....posebno tokom online igranja...
Ne znam kakva je trenutno situacija, jer sam ovog meseca ne Beotel flatu (sledeci opet na YUBC i tako redom :))

PJ je napisao(la):
jer sam ovog meseca ne Beotel flatu (sledeci opet na YUBC i tako redom :))

Off.topic, sa nadom za malo razumevanja :)

Kako ti se čini flat na Beotelu, planiram da pređem kod njih samo da mi banda iz Telekoma konačno uvede ISDN? Koliko sam video kod njih je najpovoljnije za ISDN+flat.

PJ je napisao(la):
jer sam ovog meseca ne Beotel flatu (sledeci opet na YUBC i tako redom :))

Kako ti se čini flat na Beotelu, planiram da pređem kod njih samo da mi banda iz Telekoma konačno uvede ISDN? Koliko sam video kod njih je najpovoljnije za ISDN+flat.

Heinz je napisao(la):
...

Mesec FLATA na BTN je 750 dinara, a na YUBCu je 1100.
Radi OK i BTN, ali mi se YUBC definitivno bolje pokazao...

Protok je veci 2-4MB/h....

Vrh Dno