subaru300hp
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 200
Posedujem Alcatel OT-995 sim free sa fabrickim 4.0.4. ICS-om. Youtube aplikacija je radila super do pre neke 2 nedelje, bila je na predposlednjem update-u u tom trenutku i onda iz cista mira je pocela s vremena na vreme da baguje, tj menu bar sa leve strane povremeno nije radio. Izbaci error i ispod taster retry i moz do sutra da stiskas retry nikad ne proradi. Prvih nedelju dana pomagalo je clear cash opcija, medjutim od tad neradi u opste menu bar i nepomaze nista. Apdejtovao sam na zadnju verziju i ne samo da neradi i dalje nego sad i sama aplikacija blokira ceo fon, pomaze samo vadjenje baterije. Odradio sam uninstall all update i idalje ne radi, ponovo update i ista prica. U tom procesu sam provalio da menu bar radi samo kad nisam logovan. Proverim nalog preko kompa sve uredno radi, proverim nalog preko browsera na mobu isto sve radi uredno, ulogujem se na aplikaciju kao mail (gmail na kom mi je i user) korisnik i sve radi, al nemam ni jedan uploud, subscription, playlist-u i ostalo. Ulogujem se kao user i na home mi izbaci moj what to whatch ali i dalje neradi menu bar i puca aplikacija. Pride google account mi je registrovan na dva meila, gmail i yahoo (posto kad sam pravio g accaunt nije moralo da bude gmail kao sad) sa oba maila mogu da se logujem i na kompu i na mob browseru, ali na aplikaciji uvek sam prebaci na gmail i ponudi mi oces da se uoogujes kao [email protected] ili kao user. Ima li neko ideju sta se desava i ima li pomoci za ovaj problem.