Šta je novo?

problem sa yahoo mail'om

nikolastankovic

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
02.03.2011
Poena
169
Ako ima neko ko je iz cg, ko hoce da pomogne, neka mi se javi da mu dam svoj mail, i lozinku da se uloguje na moj mail, da pogleda sigurnosna pitanja, pa da mi javi. Jer pre dva dana sam dosao iz cg u Srbiju, tamo sam ulazio bez problema na mail'. A sad kad pokusam ovde , trazi mi odgovore na sigurnosna pitanja, koja sam ja naravno zaboravio! :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: U napred hvala na pomoci!

Lud si ako trazis takvu uslugu. :)
Yahoo te blokirao jer pristupas sa ip adrese koja nije uobicajna za tvoj nalog, tj ne pripada po geolokaciji CG.
Probaj sa nekim prijateljem iz CG da preko team viewera odes na njegov comp pa odatle proveris sta te zanima. Mozda moze i kro tor mrezu, samo ako nadjes neki proxy iz CG.

Znaci nema pomoci, pu. yoyo hvala u svakom slucaju. *** nisi ti kriv sto ne zivis u cg pa ne mozes da pomognes :))
Moram da potrazim neki proxy sto kazes ti. Nema mi druge :(

Poslednja izmena:
Probao sam preko prijatelja iz CG da udjem preko TeamViewer u njegov komp, i pristupim mail'u. Ali nisam uspeo isto je izaslo ovo. http://www.dodaj.rs/f/1i/QL/3vPL5NEl/confirmyouidentity.jpg :( Razlog toga , je taj sto zadnja IP adresa pripada geolokaciji Albania, Tirana zapravo, a ne CG :d Drugari, kako bih ja mogao,
da pristupim yahoo nalogu sa IP adresom Albanije ??? Jel moze to ? ? I kako ? Ako moze neko da mi objasni?? Jel moze preko Tor'a da se ubaci proxy iz Albania? U napred hvala puno na odgovoru i pomoci! :wave:

Nazad
Vrh Dno