Šta je novo?

Problem sa XP !!!!

rnikola

Čuven
Učlanjen(a)
06.07.2002
Poena
609
instalirao sam Xp home edition i sve je ok vise manje....
medjutim kada se nakacim na net uzasno sporo ide veza....
kapiram da nesto u modem configur nije podeseno kako treba a neznam sta....ako moze neko da mi pomognem....bilo kako !!!!
hvala🙂

rnikola je napisao(la):
instalirao sam Xp home edition i sve je ok vise manje....
medjutim kada se nakacim na net uzasno sporo ide veza....
kapiram da nesto u modem configur nije podeseno kako treba a neznam sta....ako moze neko da mi pomognem....bilo kako !!!!
hvala🙂

Ajde samo napishi koji je modem u pitanju i kod kog si provajdera...mozda nije do modema...Meni je npr pomogao pdf fajl sa eunetovog sajta i sad sve radi odlichno...

e modem je lucent.....a provajder je tehnicom
jel ima to veze sa podesavanjem u modem configuration?

tehnikom kao provajder vrlo često očajno radi (da ne kažem retko kad radi lepo) tako da ja ne bih baš sumnjao u modem, ali ko bi ga znao....

Ako je modem lucent onda ja mislim da nishta ne treba da dirash...Ja sam chak ostavio i wait for dial tone before dialing i sve je OK (sacheka pa okrece-a josh je stara centrala) tako da ja mislim da nije do modemas...Bolje vidi sa ostalim podeshavanjima...Npr kod euneta treba da bude iskljucheno enable lcp extensions , treba uneti DNS server adresses i to je od prilike to...I kod mene je iskljucheno use modem comperssion...Ali sve je to na EUnetu tako da ne znam koliko ce ti sve ovo pomoci...

Sta god da je, sa XP-om nema bas veze, ovakve naslove smo hvala bogu zaboravili, a bilo ih je na tone pre sest i kusur meseci ! 😀 😛

(uglavnom, hteo sam samo da kazem da bi mozda trebalo premestiti u Hardware - ostalo)

e cool je izgleda da je do provajdera.....ajd onda ako je ovo neozbiljno pitanje sad jedno ozbiljnije..........non stop kada mi se digne win izbaci da je nasao novi uredjaj i to Video controller ( vga compatabile)....
pojma nemam na sta misli i ako ce pomoci u devace menager-u nema niti graficke niti monitora u spisku...

pozdrav

Nazad
Vrh Dno