Šta je novo?

Problem sa XP

batat89

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2008
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Xiaomi 12T Pro
Pristup internetu
  1. ADSL
2ymboqu.jpg

Ovaj problem mi se javlja od danas posto sam hteo da malo napravim reda na HD i onda sam poceo da razvrstavam fajlove i samo mi izbaci ovu poruku.
Samo kad to radim,probavo sam dal imam virusa ali kaspersky a ni Malwarebytes nisu nista nasli.

U cemu bi mogao biti problem?

Poslednja izmena:
Ne znam u cemu je tacno problem:),ali ja sam imao slican,dakle izbaci mi tako neku poruku i onda Dr Watson Postmortem Debugger krene da davi,sve dok lepo to iz task managera ne poisklucujem.
Problem sam resio reinstalacijom windowsa,inace izgleda explorer nesto zeza,a verovatno je virus u pitanju,podatke pre reinstal-a samo isprebacivao preko unreal commander-a

Pokreni sistem preko instalacionog cd-a, idi na repair (konzolni mod) i kopiraj explorer.exe iz arhive

expand x:\I386\explorer.ex_ c:\windows\explorer.exe

Ima dosta stvari zbog kojih ovo može da se desi, a jedna od tih je npr. loše kompresovani video fajlovi (pošto vidim da gore otvaraš jedan). Prvo obriši tog Bolta pa vidi da li će ti se isto dešavati.
Naravno, može biti i neki virus, oštećen sistemski fajl i slično, ima dosta opcija za ovaj error. Nekad se dešava zbog nekih thumbnail slika npr. Zato uzmeš tcmd i nema problema.

Instaliro sam System Mehanic 8 i izgleda da sam resio problem...

Svejedno hvala svima na savetima...

Nazad
Vrh Dno