Šta je novo?

Problem sa XP Password-om HITNO!!!

Učlanjen(a)
17.10.2003
Poena
619
Za Novu godinu 🙂 (btw srecna svima) sam koristio svoj komp za muziku. U brzini sam umesto da napravim novog User-a (zbog screen saver-a, da neko ne brlja po kompu) postavio sifru na svoj nalog (admin) 😡
E sad, da li je sifra procurela pa se neko poigrao i promenio je 😡 ili sam ja :bottle: pa nesto zeznuo kad sam brisao sifru...
Sta sad da radim?
Na kompu postoji samo jedan User koji je admin i ciju sifru nemam, HDD sa tim XP-om mogu da nakacim na drugi komp ali ne znam kako da vidim koja je sifra... :d
POMOOOOOOOOOOOOOC

Donekle...

Ovo resava problem, ali radi samo reset (postavljanje nove) mene zanima koja je stara sifra (ako ju je neko drugi promenio a pri tom bio jako glup da postavi nesto prepoznatljivo). Gde naci nesto takvo?
U svakom slucaju HVALA, uvek mi ostaje da zaboravim na to i resetujem sifru.

nemozes saznati koja je bila prethodna sifra, mozes samo resetovati i postaviti novu

To znaci da nikad necu saznati da li je neko hteo da me zeza ili sam preterao... :bottle:

Poslednja izmena:
Jedan savet za ubuduce, uvek treba da imas backup usera sa admin pravima koga koristis samo u takvim situacijama.

Znam, gore i pise da sam u zurbi (desavalo se sve i svasta) umesto novog User-a za tu priliku samo postavio sifru na svoj (admin) profil. Bitno je da sad sve sljaka, a za sledeci put cu se bolje pripremiti.

Bolje a? To znaci malo vise .. :bottle: :bottle: :bottle: :bottle: :bottle:

😀 😀 😀 😀

Nazad
Vrh Dno