Šta je novo?

Problem sa XP-om.Ili ne?!

Avijon

Čuven
Učlanjen(a)
16.03.2002
Poena
685
Elem,sve je pochelo pre par dana..
surfovao sam po Operi,kad je odjednom pocheo browser da mi se zumira do maximuma..Pokushavao sam da ga odzumiram,ali jednostavno,on je i dalje sam zumirao..Mislio sam da je do opere..
Otvorim MSN gde sam se dopisivao sa drugom,da mu kazhem da mi je opera poludela,kad hotjesh,pochne on i tamo da mi zumira..Otvorim Winamp,on pochne da mi skroluje listu gore-dole,a mish sam ide u levu stranu..
Koristim Logi Cordless Desktop (laserski mish),pomislio sam da su tast. i mish otishli,medjutim,izvadim baterije iz oba uredjaja,ali komp i dalje ludi,iako mish i tast. nemaju kontakt?!
Restartujem komp,opet isto..Nekako uspostavim kontakt sa drugom,on mi kazhe da ga iskljuchim na dugme,da povadim sve kablove,pa da pokusham ponovo..Uradim ja sve to,i onda je pocheo normalno da radi..Mislio sam da je neki mali bug,odjednom uleteo...Medjutim,sinotj mi se dogodila ista stvar ali je bilo kasno,tako da sam samo ugasio komp..Mislio sam da tje biti OK ujutru,ali jutros kada sam ga upalio,i dalje je bio lud..Ugasio sam ga,opet povadio sve kablove,sachekao par minuta,upalio,i evo sad radi normalno...
Zna li mozhda neko u chemu je caka?!
Viruse nemam,100% :)

Proveri tastsaturu da li kojim slucajem neko dugme ne zaglavljuje, mada moze da se desi i da mis crkava, mada neverujem.

Pa ono,da zaglavljuje,ona bi to stalno radila,zar ne?
A relativno su novi,2-3 meseca imaju,mishu su skoro zamenjene baterije

Mis, najverovatnije.

Sigurno ne zglavljuju svi dugmici i ne uvek, ali moze da se desi i to obicno sa multimedijalnim dugmicima posto pretpostavljam da je tastatura multimedijalna. Ja sam parao bas to i nije mi bilo jasno kako nekada radi a nekada ne. To sto ti bezi mis moze da ima veze sa misom ali to sto ti zumira pre ima veze sa tastaturom nego sa misem. Kazem opet proveri sve dugmice vidi da li lepo idu gore dole da li mozda neko ne koci malo pa kada se vrati, a kada ne. A ako imas drugu tastaturu i misa promeni na par dana pa budi siguran da li je problem u tome ili ne.

Ne mora da menja na par dana dovoljno je par minuta.
Ako bezi kursor onda je mis, ako zumira moze biti ponovo mis jer se najcesce za to koristi "tockic".
Da ti nije pokvasen ili tako nesto u skorijoj proslosti mis?

Pfff..Ne znam...
Mish nije kvashen,nije nishta..Tochkitj lepo radi..Evo,vetj 3-4 dana sve radi bez problema..Nishta nije deinstalirano,nishta posebno znachajno po sistem nije radjeno..Nemam pojma...

cekaj, ja koliko sam ukapirao, tebi su mis i tastatura bezicni???
mozda nije do misa i tastature, nego do onog cuda sto prima "podatke" od to dvoje... koja je veza misa i tastature sa tim (ako je bezicno?) ic ili nesto drugo???
Mozda imas neki drugi uredjaj koji salje podatke tom cudetu, a ono ih pogresno prepoznaje.......

Probaj da reinstaliras drivere. Ako ne pomogne, nadji neku sh tastaturu i misa pa vidi jel se desava...

To sam propustio da je bezicna tastatura i mis!!

Vrh Dno