Šta je novo?

problem sa XIII

• Začetnik teme Začetnik teme nil80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

nil80

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2003
Poena
604
Zdravo

Imam problem sa igricom XIII. Stvar je ovakva posle nekog vremena igranja igrice odjedamput slika pocinje da luduje izgube se svi likovi oko mene svi predmeti tipa kutije ormari i ostane samo prazna soba. Nakon toga nemogu da odem ni u glavni meni jer se nista nevidi jasno. Da li neko mozda zna o cemu se radi? Ne znam da li mozda postoji neka zakrpa koja sredjuje to? (prekopirao sam dva fajla saunds i system koji su dati na disku kao crack)
Ja imam graficku gf 4 460 xp2000+ 512 ddram

Hvala unapred
nikola
[email protected]

Moram da se upacim u konverzaciju, iako je moj problem drugaciji. Nabavio sam verziju sa koje nije lepo skinuta zastita. Posle 5-6 nivoa, kada treba da od nekog lika pokupim magnetnu karticu, igra prijavi " You must buy game to get magnetic card" Ukoliko neko ima verziju koja radi, tj. da je presao, ako je voljan da me kontaktira radi rezanja.

P.S. Ja imam GF4 440MX 256 ram i takvi incidenti mi se nisu desavali, a takodje se u mojoj verziji kopiraju ta dva fajla radi crack-ovanja. Jesi li probao najpopularnije resenje-neke druge drajvere?

@Markosmi

Imam ja ono sto ti je potrebno da bi to zaobisao, zauzima oko 1,5mb pa reci ako hoces da ti posaljem na mail. Pozdrav.

Nazad
Vrh Dno