Šta je novo?

Problem sa Xiaomi Redmi 4x

mwsavko

Slavan
Učlanjen(a)
18.10.2014
Poena
385
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel Core 2 Quad Q9650 3.00 Ghz & Cooler Master Hyper TX3 EVO
Matična ploča
Asus P5QL Pro
RAM
Kingston HyperX DDR2 8GB (4 x 2GB)
GPU
AMD Radeon RX 560 4GB GDDR5 SDRAM 128-bit
Storage
Hitachi 500 GB + Hitachi 320 GB
Zvuk
Microlab FC330
PSU
FSP SP500-A 500W
Kućište
Codegen Briza 6099 Black
Monitor
LG 24MKBK400H
Miš & tastatura
A4 TECH V7M Bloody Gaming & A4Tech KB-28G
Ostale periferije
Mi Box S,TCL 55 C805
Laptop
Toshiba Satellite C855-1UK
Mobilni telefon
Honor Magic 7 lite, Xiaomi Redmi Note 8t
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Potreban pomoc,savet. Prilikom pisanja poruke u facebook mesengeru telefon se ukocio, ubzo se ugasio ekran (mada i dalje jedva vidim da sam i dalje u mesendzeru).Telefon uopste ne reaguje. Ne moze se ni ugasiti, ne reaguje ni na fingerprint,ne reguje ni kada ga stavim na punjac, ne reaguje ni na povezivanje preko usb sa kompom. Zanimljivo je da kada pozovem moj broj sa drugog telefona dostupan sam i pokusava se uspostava veze ali na xiaomi redmi 4x se apsolutno nista ne desava. Da li je telefon riknuo? Ako jeste da li je moguce nekako iz telefona povratiti bar fotografije?

Edit: Resio problem tako sto sam pristupio fasboot modu (istovremeno pritiskanje power button i volume up)

Poslednja izmena:
Novi update. Prilikom gledanja youtube videa, slika se ukocila. Telefon nije reagovao uopste. Pokusao fastboot kao juce, ali ne vredi. Sada mi na ekranu stoji logo linux pingvina. Da li da bacam telefon ili pokusam sa opravkom. Nasao kao resenje na youtubu ali ne znam indijski tako da se ne bih sam upustao u samostalnu opravku telefona. (https://www.youtube.com/results?search_query=Penguin+Xiaomi+problem)

Nazad
Vrh Dno