Šta je novo?

Problem sa xfx 8800gt alpha dog

Prijatelj2708

Slavan
Učlanjen(a)
16.07.2007
Poena
345
U igrama dok igram u poslednje vreme je pocelo da mi se desava da se na ekranu pojave narandzaste kockice, racunar blokira i ugasi se monitor( ispise no signal). Da li je to do graficke? Temperatura u max loadu ne prelazi 65c. Sta da radim? Hvala

Imam je ja za sada super radi.Meni je isto temp. tu oko 60c.Neznam sta bi moglo da bude.

U igrama dok igram u poslednje vreme je pocelo da mi se desava da se na ekranu pojave narandzaste kockice, racunar blokira i ugasi se monitor( ispise no signal). Da li je to do graficke? Temperatura u max loadu ne prelazi 65c. Sta da radim? Hvala

pa verovatno jeste (sem ako ti nije lose napajanju )
jel bila u kompu neka druga grafika pre te? Ako je to sve novo uzeto, najbolje nosi na reklamaciju (ili probaj sa drugom grafikom da vidis kako ce da radi komp)

imao sam 8800gts pre ove. sve je novo, jedino sto sam sve kupio na razlicitim mestima pa sam sam sklapao. Radilo je sve ok do pre par dana kad sam probao assasins creed, frontlines i lost. u svim igrama mi se desi ili plavi ekran ili to sa kockicama posle nekog vremena

imao sam 8800gts pre ove. sve je novo, jedino sto sam sve kupio na razlicitim mestima pa sam sam sklapao. Radilo je sve ok do pre par dana kad sam probao assasins creed, frontlines i lost. u svim igrama mi se desi ili plavi ekran ili to sa kockicama posle nekog vremena

A da probas da stavis nove ili reinstaliras stare drajvere?

to sa kockicama i gasenjem monitora smrdi na smrt :D,
probaj je u drugom kompu cisto da eliminiss tvoj komp i napajanje kao uzrok,
probaj i neke druge drajvere,
ali cim se kartica gasi uz pomenute kocikce 90% da je do nje.

Vrh Dno