Šta je novo?

Problem sa X-fi music

P.S. "Ljudski sajt"... ASUS-ov oficijalni, download sekcija... sta god da skidas odande, vuce se kao raga, krene sa 40KB/s, pa padne na 20, 15, pa ode na 3-4-5 kila, puca download... horor! :mad:
Vec tri dana skidam AI Suite od 15 mega...

Jesi probao preko nekog download managera, pa da mu ubacis linkove sa svih sajtova (ima imas mogucnost, US, China, Europe...)? Nisam dugo skidao nesto sa Asus sajta, mozda su nesto promenili...

Ja sam uzeo X-Fi Titanium pci-ex i odlicna je :) a ovu xtreme music vracam na garanciju i dobijam novu koja ce ici na prodaju:)

Jesi probao preko nekog download managera, pa da mu ubacis linkove sa svih sajtova (ima imas mogucnost, US, China, Europe...)? Nisam dugo skidao nesto sa Asus sajta, mozda su nesto promenili...
Nisam, nemam manager, sve skidam direktno. I realno mi ne treba d/l manager, kad sve radi perfektno, sem ASUS-ovog sajta :mad:

Skidoh nekako juce, nakon ko zna koliko prekidanja download-a, skidanja sa par kila u sekundi i tako toga... necu im vala vise ni na sajt otici...

Dali je moguce da doticna kartica ima samo stereo preko digitalnog izlaza

Dobrodosao na planetu Zemlju :) pardon BenchForum.... da ste iole citali postove do sada primetili bi da preko SPDIF mogu da se slaju samo stereo PCM ili encodovani 5.1 zvuk.

Nazad
Vrh Dno