Šta je novo?

problem sa wooferom

Dog

Slavan
Učlanjen(a)
11.04.2006
Poena
309
Drugari, imam LOGITECH S-200,zvucnike. I imao sa ovaj problem ranije ali nije mi toliko smetao tj. nije bio toliko izrazen.
Naime,kada upalim zvucnije bez obira da li su oni prikljuceni za komp ili ne! Iz woofera mi se cuje ono BRRRUUUUUUUMMMM brujanje i to preglasno da se uplasim ! :zgran: i ne samo to ,nego i hvata neku debilnu stanicu koju ja ne mogu na radiju da nadjem!!!:d
Zvucnici lepo rade kad upalim you tube ili neku pesmicu sve se cuje na zvucnicima bistro,ali na wooferu ne prestaje brujanje...probao sam sa promenama uticnica...produznih i ostalo! Ne vredi...
El to znaci da je vreme da se zahvalim zvucnicima ili sta... imam ih oko 2-3 godina ali nisam ih koristio dugo bar godinu dana...
jer kao sto sam rekao i ranije su imali taj problem i ja u medjuvremenu dobio neke TRUST zvucnike
Ali prodao sam ih pre 2 nedelje ,vratio Logitech...shljakali nedelju dana i evo jutros ih upalim! i eto problem :mad:
Trazio sam po forumu resenje i da li ima neko isti problem ali ne nadjoh bar ne one koji imaju identicni sa mojim. Pa ovom prilikom trazim za pomoc i savet isusnih znalaca :D
pozdrav

Prvo garancija za njih je 3 god i stvarno ne kapiram sto ih nisi reklamirao kada se prvi put pojavio problem.

Dobio sam ih bez garancije!
Jer su nabavljeni na foru ;)

Opet, Logitech ima predstavnistvo. Pozovi i proveri za podrsku i servis.

Ha a pazi sada ovo! hteo sam da radim neku dokumentaciju...koju evo do sada nisam zavrsio a u 8 sam poceo! I kao aj da pustim neku muziku,pa i da probam zvucnike! Ukljucim i bez problema sljaka,nista se necuje od onoga sto sam naveo...cist zvuk !!!
Izgleda da on poludi kada,ili neko u kuci upali neki prekidac ili u zgradi neko upali radio! Posto mi se i radio cuje preko woofera..

Ha a pazi sada ovo! hteo sam da radim neku dokumentaciju...koju evo do sada nisam zavrsio a u 8 sam poceo! I kao aj da pustim neku muziku,pa i da probam zvucnike! Ukljucim i bez problema sljaka,nista se necuje od onoga sto sam naveo...cist zvuk !!!
Izgleda da on poludi kada,ili neko u kuci upali neki prekidac ili u zgradi neko upali radio! Posto mi se i radio cuje preko woofera..

Вероватно ти улазни jack у појачало (кутију) не належе добро. Када се искриви под неким углом изгуби неки од контаката. Намести га једном како треба, па кабл добро прилепи широким селотејпом на звучну кутију, да се jack више не помера.

Што се тиче радија, погледај овде:

http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=191539

Poslednja izmena:
Neki od kucnih uredjaja, a prikljucen na istu fazu, ti ima los filter. Mozda frizider, zamrzivac...

Nazad
Vrh Dno