Šta je novo?

Problem sa wirelessom

The Stig

Slavan
Učlanjen(a)
22.08.2008
Poena
470
Brat ima neki mbnet wireless koji pravi probleme. Ne radi msn zbog "portova", što je manje bitno, ali ne radi i još jedan program koji treba da se veže s netom, koji je bitan, javlja da ne može da se konektuje.

E sad, kontam da treba neki proxy program instalirati, e sad koji (da lijepo radi) i gdje naći proxy server.

Hvala unaprijed. :smoke:

Poslednja izmena:
Na prvo pitanje ne znam odgovor...a sto se drugog tice...ccc...neko nije procitao pravila foruma :)

Izmene postojećih poruka su vremenski ograničene, jer se dešavalo da korisnici menjaju unazad svoje izjave i onda kompletna tema izgubi smisao. Zato postoji ograničenje od sat vremena (računajući od momenta objavljivanja teme ili poruke) u okviru kojeg možete svoju poruku izmeniti ili kompletno obrisati.

Sta brat koristi od programa za zastitu ( anti-virus,firewall ) ?
Da li je firewall dobro podesen ?

Pod tackom 1, predjimo na tacku 2:D. moj savet ti je ako si iz ns i koristis wireless da dodjes na x3mnet(bivshi nswireless) i neces imati tih problema. A ovo za proxy imam ja jedan sljaka kao lud! Ali najbolje bi bilo da malo bolje opjasnis kako se kacis na net. pozz

Poslednja izmena:
Brat ima neki mbnet wireless koji pravi probleme. Ne radi msn zbog "portova", što je manje bitno, ali ne radi i još jedan program koji treba da se veže s netom, koji je bitan, javlja da ne može da se konektuje.

E sad, kontam da treba neki proxy program instalirati, e sad koji (da lijepo radi) i gdje naći proxy server.

Hvala unaprijed. :smoke:

Ako se preko proxy-ja connectuje na net mora u IE da podesi proxy poshto oni programi koji nemaju podeshavanje za proxy ( kao MSN npr ) obichno ga vuku iz IE.

:wave:

Nazad
Vrh Dno