Lose sam postavio pitanje. Problem je na dva loptopa. U kaficu na konekciji za bezicni trazi sifru. Otkucam sifru, tacnu, krene konektovanje, potraga za ip adresom i konekcija na kraju. Na oko sve kako treba. Ali, kad krene da ucitava stranicu vrti do iznemoglosti, i na kraju se pojavi "server not found". Kada se ode na podesavanje mreza i njihov redosled pri kacenju na mreze, u postavci tog naloga ili kako vec, stoji pogresna sifra. Pokusavao sam da je promenim ali svaki put kada potvrdim i izadjem iz tog prozora ona se vraca na neko default stanje. Na oko racunar izgleda kao konektovan, ali pretrazivac opet izbacuje gresku kao da nije dostupna veza. Pokusavao sam par puta da ponovo menjam nalog, brisem, ali ostaje sve isto. A problem je samo sa ta dva. ostali svi rade, i tableti i telefoni, sve... P ako je neko imao istu situaciju ili ako neko zna nesto sto bi pomoglo, ja sam unapred zahvalan...
DA jos dodam, menjao sam i enkripcije i sve ali problem ostaje isti. Jedan je Acer Aspire One a drugi je Dell lai na znam model... Rade kad je wireless bez lozinke i sve.