_/Neo\_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 27.01.2002
- Poena
- 720
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i7 8900k
- Matična ploča
- MSI Z370 SLI+
- RAM
- 2x8GB DDR4 3200MHz gSkill TridentZ
- GPU
- Sapphire RX580
- Storage
- Samsung 970EVO (500gb) + WD750 2tb
- Zvuk
- Sound Blaster Audigy FX
- PSU
- Corsair RM650i
- Kućište
- Cooler Master 690 1st gen
- Monitor
- Dell U2422H + HL P24 G5
- Miš & tastatura
- Logiteck Wave (K350) + MX Master 2s
- Laptop
- Dell Inspiron 15
- Mobilni telefon
- Nokia 7.2 + Motorola Edge 40 Pro
- Pristup internetu
- ADSL
Kao sto naslov kaze imam problem sa wirelessom. Naime, koristim usluge wireless provajdera u SM, i problem je sledeci. Nalazim se na 50m vazdusnom linijom od AP-a io sve do pre jedno nedelju danas sve je radilo perfektno, i onda se desilo nesto cudno. Posle ko zna koje noci provedene skidajuci preko eDonkeya, kad sam se probudio, seo sam da vidim kako napreduje DL. Posle nekih 5 minuta wireless konekcija je pukla, i odma posle 15sec konekcija je ponovo bila uspostavljena, ali sa jako slabim signalom (50%). Do tada je bila od 96-100%. Mislio sam da je nesto do kompa, resetovao ga, posle nedelju dana prvi put, i opet sve isto. Odlucio da formatiram i sve iz pocetka, kad ono opet isto. DL mi je naglo opao, tj malo skida, pa stane, pa posle 15minuta opet pocne da skida. Zalio sam se provajderu (prijatelju koji je gazda, i on takodje nezna u cemu je problem). Prvo sam mislio da je kartica u pitanju, pa je odnesem kod druga, instaliram lepo i net radi ko lud, a kod mene nece nikako. Danas sam uzeo novu karticu, imao sam onu iz Netixa za 2000din, a uzeos am od druga ASUS WL 138g i ubacio je, instalirao, kad ono signal i dalje ocajan, tj od 40-50%, a DL siba ko lud, tj nesilazi ispod 9kb (iako imam 64k). Da li je neko imao slicnih problema? Da li neko zna do cega je problem?