Šta je novo?

problem sa winrar-om

ceta

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2005
Poena
630
Problem mi se pojavio od nedavno i manifestuje se kad skinem sa neta, bilo film, muziku ili neki program koji se sastoji iz vise delova i uz to ima pasvord, koji mu ukucam, nece da ga otvori. Ili napise da je pasvord pogresan ili je fajl corrupt. Skida sam sa vise sajtova i uvek isti problem. Kada ne zahteva pasvord nekad ga raspakuje a nekad ne. Winrar je verzija 3.71. da li da trazim neku stariju verziju winrara. Napominjem da sam ranije koristio stariju verziju koju sam izgubio i sve je radilo kako treba. Sta raditi?:wall:

Vrati se na neku stariju verziju 3.** ,neces primetiti nikakvu razliku (osim sto ce verovatno da radi kako treba :d ) u odnosu na 3.71.

Ako si "izgubio",nadji na netu stariju verziju,sta je tu problem??? :trust:

Promenio sam verziju winrara i stavio 2.9 ali idalje mi se pojavljuje, file is corrupt, sta god skinuo. Mozda je nesto drugo u pitanju?

Onda su te arhive verovatno ostecene. Probaj ponovo da ih skines... Nemoguce da sve arhive imaju iste simptome,a?

Pa i ja mislim da je nemoguce. Neke manje arhive sam skidao vise puta da proverim. Skidao sam i preko flashgeta i bez njega. Najgore je kad skines neki film od 8.5 gb i na kraju nece da se otvori:wall:

Ja sam skoro imao isti problem.I ispostavilo se da memorija nije valjala.
Proveri memoriju sa Gold Memory-om i vidi da li imas neke greske.
Mozda i nije do toga,ali kao sto rekoh,kod mene se to potpuno isto desavalo i kada sam promenio memoriju sve je radilo super.

Vrh Dno