imam klijent/server mrezu sa 20 racunara.Na jednom od klijenata mi je Windows ME.Imam problem, dobio sam neki program da instaliram na win ME.Baza ovog programa je na serveru(server je pod Win2003).Dakle program vuce bazu sa servera.Na serveru sam postavio jedan folder u koji sam smestio bazu.Ovaj folder sam sharovao i dodelio sva prava klijentu pod Win ME na kome se nalazi program.Medjutim kada pokusam da nadjem ovaj folder na serveru njega nema uopste, Win ME ga uopste ne vidi.U cemu je problem?Kako ovaj folder uciniti vidljivim za Win ME?
Drugi problem mi je taj sto u system tray ne postoje monitorcici koji prikazuju da li Win ME komunicira sa serverom.Pokusavao sam sve ali nisam uspeo da nadjem ovu opciju u ME-u da ukljucim.Pitanje jeste banalno ali ja nisam uspeo da ovo resim
Molim za pomoc.
Hvala!
Drugi problem mi je taj sto u system tray ne postoje monitorcici koji prikazuju da li Win ME komunicira sa serverom.Pokusavao sam sve ali nisam uspeo da nadjem ovu opciju u ME-u da ukljucim.Pitanje jeste banalno ali ja nisam uspeo da ovo resim
Molim za pomoc.
Hvala!