Šta je novo?

Problem sa Windows Installer-Preparing to install!?

Canonada

Čuven
Učlanjen(a)
07.06.2005
Poena
620
Pri svakom startovanju podize se Windows Installer i pise preparing to install u malom prozoru,jedina opcija je cancel!?Ako stisnem cancel nista se ne desava, isto kao i kad ne diram nista, posle jedno 30s se izgubi!?Zna li neko kako da resim ovaj problem?7ica je u pitanju...

skines ovo

Kod:
http://support.microsoft.com/kb/290301

i trebalo bi da ti resi problem

Skinuo sam ga,to je neki vid uninstaliranja programa,ne vidim kako to moze da mi pomogne!?

nesto ne moze da zavrsi instalaciju...pogledaj malo u procesima sta uopste hoce da se instalira...neki software mora biti, koji se ili nije dobro instalirao ili deinstalirao...ili se seti sta si brisao ili instalirao zadnje i obrisi preko njega

Da,samo sto je u procesima sve ok,namuci me,ne mogu da nadjem nista sumnjivo...

mene je tako zezao office,probaj oko njega da čačkaš,ja sam instal office 2003 i nisam imao posle problema

MS Office hoće da pokušava zahvat koji liči na opisano u slučaju otvaranja naloga za novog korisnika u sistemu, najčešće prilikom starta neke od njegovih aplikacija.
Obično ga tada treba pustiti da odradi šta je naumio, pa će sve biti u redu.

Da nije ukljucen u biosu floppy, a da ga fizicki nemas ?

Fllopy nije,a to je pocelo od skoro da se desava,tako da sumnjam da je office,a desava se samo po dizanju sistema,kasnije ne...

Ne tvrdim da je MS Office ali pogledaj u bazi registri šta se startuje prilikom podizanja Windowsa. Da nema slučajno neka ''osica'' (osa.exe) koja te zeza? U slučaju da je aktivna, znaš već ... u pitanju je servis za brže startovanje MS Office programa i najčešće se nalazi lepo vidljiv u Startup folderu.

Valjda te ne košta previše truda da proveriš a logično mi je da može da ''bidne'' ;)

ja ne znam da li ti uopste i pokusavas da uradis nesto....
onaj installer cleanup bi sigurno pomogao da si ga koristio
pogledaj sta ti se dize s win kao sto je rekao d/art..registry, msconfig...bilo kako..imas cak i milion programa za to

Ostalo je bilo nesto od PC Suita i DKU kabla od nokie,pa sam to uklonio sa onim uninstallerom,hvala svima na pomoci,sada je sve ok.

Nazad
Vrh Dno