Šta je novo?

Problem sa WiDI, ne mogu da povezem kom sa TV-om/

veljkoka

Slavan
Učlanjen(a)
15.07.2009
Poena
445
Pozzzz, svima, ima laptop DELL XPS L502X i sony 48W705c TV. Da ne bih stalno razvlacio kablove i preestao laptop to TV-a probao sam da povezem komp bezicno sa televizorom, ali nisam uspeo. Nasao sam na netu aplikaciju sa moj komp i instalirao, komp bez problema nadje TV ali kada stisnem da se poveze stalno izbacuje poruku da povezivanje nije moguce, samo prvi put, odmah nakon sto sam instalirao aplikaciju za WiDi sam uspeo da povezem komp i TV, ali je to trajalo minut dva i veza je pukla, otada ne uspevam nikako. Sta mislite sta bi moglo da bude? Telefon na primer bez problema povezujem preko wireless display-a.

mislim da za widi treba poseban adapter, jer je to poseban intelov protokol, probaj sa poslednjim widi drajverima sa intelovog sajta, kao i za intel graficku karticu, mada opet, mislim da ti treba poseban adapter koji sad košta oko 20ak dolara na ibeju

Ako i TV i laptop podržavaju WiDi, nije potreban nikakav dodatni hardver - kod tebe je taj uslov očigledno ispunjen, tako da je nešto drugo problem.

I ja sam imao takav problem, WiDi je bio nestabilan. Apdejtovanje softvera na TVu (LG) je taj problem u velikoj meri otklonilo. Sada je veza prilično stabilna, mada i dalje ponekad (vrlo retko) pukne. Zato je moj predlog da probaš da apdejtuješ softver... Takođe, meni je problem bio ako je neki drugi laptop sa uključenim WiFijem (ne WiDijem!) bio baš blizu mog laptopa.

Meni WiDi (Miracast) radi samo ako nisam povezan na wifi mrezu. Google Cast mnogo lepse radi i manje laguje.

Kod mene WiDi lepo radi i kad su mi laptop i TV povezani na WiFi. Često tako puštam YT i slične zezalice. Lagovanje se skoro nikada ne javlja.

Što se tiče Google Cast-a... samo sam čuo za to, nikad video.

Nazad
Vrh Dno