Znam da je glupo sto se javljam sa svojim problemom, ali slicne je prirode. Oprostite mi, ali muka me naterala. O cemu se radi...
Masina je NF7, Sempron 2300, 1. HDD WD800JB, 2. HDD WD1200JB, WinXP SP2 Up-To-Date
Masina je radila bez drugog diska od 200 gigabajta. Pre par meseci dodat je taj disk i tada je taj disk sa WD Data LifeGuard Tools instaliran i formatiran i napravljene su 2 particije na njemu. Posle par meseci sistem je morao da se reinstalira. Win je instaliran na disku od 80 GB, ali posle instalacije nigde nije bilo diska od 200GB. (instaliran je winXP sa SP2). OK, reko' ponovo cu da ga enableujem sa WD data life guard tools (da ga sistem vidi), ali posle enableovanja sistem prijavljuje disk kao raw i da treba ponovo da se formatira. U tom trenutku umalo srce mi nije stalo. Na disku se nalaze jako bitni podaci. Postoji li neki nacin da nateram sistem da ponovo vidi taj HDD sa podacima koji su se nalazili na njemu? Postoji li neki nacin da spasem podatke koji se nalaze na njemu?
Molim vas pomozite mi ako ikako mozete.