Šta je novo?

Problem sa WD caviar green 500GB?

dzoki

Cenjen
Učlanjen(a)
23.08.2011
Poena
151
Kome mogu da se obratim za ovaj hdd,kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste:Kada se ukljuci cuju se pet otkucaja od 2-3 sekunde i onda stane.Ako neko zna sta je u pitanju neka mi pusti PM.

crkle su glave najverovatnije, nema popravke tu, ne isplati se

Nejasno mi je sta tacno znaci "...kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste...", mozda si ga nekad ranije kupio, pa je radio normalno, pa kad je poceo da trokira, krci, cokce, klikce, ti odlucio da testiras... zato kazem da mi je nejasno od kad se to sve desava.

Poslednja izmena:
Nejasno mi je sta tacno znaci "...kupio sam ga polovnog i od prvog testiranja on ne reaguje uopste...", mozda si ga nekad ranije kupio, pa je radio normalno, pa kad je poceo da trokira, krci, cokce, klikce, ti odlucio da testiras... zato kazem da mi je nejasno od kad se to sve desava.
Menjao P307 : 23.09.2011. u 14:18
***************** Vozite kola...? *****************
ONDA NE PARKIRAJTE NA MESTIMA REZERVISANIM ZA INVALIDNA LICA !!!

@P307:Napisao sam da sam ga kupio polovnog i kao takvog sam ga testirao kod mene (prvo testiranje kod mene).
@duksa88:Hvala ti puno na odgovoru,hdd je za djubre.

Prvo se ti obrati tom ko ti je prodao taj hdd jer ti je prodao neispravan uredjaj i ZNAO je da je neispravan...
Samo gledaj da ne preteras sa "obracanjem" toj osobi da se kasnije ne bi tebi obracala sluzbena lica u plavoim uniformama...
Ako vrati pare pa da mu se i ne "obracas" posle toga ince bi mu se ja "obracao" redovno iz dana u dan, samo ako bi ga nasao ...
Nazalost hdd jeste za bacanje.

Vrh Dno