Šta je novo?

Problem sa Warcraft III

• Začetnik teme Yodda
  • Datum pokretanja
Y

Yodda

Guest
Posle instalacije Wc3-a pokrenem igru i monitor se ugasi kada izdjem iz igre on se ponovo upali ? Monitor savrseno radi u svim ostalim programima . Da li postoji neka zastita koja to radi ili sta ?

Probaj sa instalacijom najnovijih drajvera za graficku..ne znam sta bi drugo moglo da bude

Ma drajver je najnovi posto sam tek kupio komp a wc3 mi radio na Pentium II pa mislim da je onaj drajver bio duplo stariji

ne mogu to nigde da nadjem moze mala pomoc ? :|

probao sam da mjenam refresh rate ali ni na (od 60 hz do 80hz) ali ne radi . I je li dobra moja graficka (posto se malo razumem u to ) GeForce FX 5200???

Dakle, treba da ides u settings->advanced->geforce....->Direct3d Settings->Refresh Rate Overrides i onda za sve rezolucije da namestis osvezavanja, tj. dosta ce biti za one 3 koje je gp2scg pomenuo...

jesi ti to instalirao ili si tipa prekopirao od nekoga instalaciju... ako si prekopirao instalaciju moguce je da je njegovo setovanje res bilo vece nego sto tvoj monitor moze da podrzi...

skini reforce sa http://www.etplanet.com... svi vlasnici win2k i winxp moraju imati ovaj program.

skini i neki patch za warcraft, ima ih podosta, ipak je to stara igra...

Mozes i da forsiras drugi refresh preko dxdiag-a:
run->dxdiag.exe, ides na "More help" pa na Override. Tu upises 60, ili 75, ili 85, ili 100 (zavisi koji monitor imas). Ja bih predlozio za svaki slucaj, makar u pocetku, 60.

Poz!

Ma uspeo sam glupi refresh rate je bio na Default i kad sam ga stavio na 60 radi . Hvala puno momci , sad cu da postasnem goshu :D

Yodda je napisao(la):
Ma uspeo sam glupi refresh rate je bio na Default i kad sam ga stavio na 60 radi . Hvala puno momci , sad cu da postasnem goshu :D

Ovaj, vidi da to sredis, neces valjda igrati igrice na 60Hz ???
Pazi oci, prijatelju.

Yodda je napisao(la):
Stvarno podesi neki veći refresh rate, ja sa 60Hz ne mogu da radim.

BTW piše se gosu, a ne goshu :)

Nazad
Vrh Dno