Evo ovako.Problem je sledeci.Drugar mi je dao laptop koji od jutros ne dize sistem.Naime virus mu je unistio boot sector i kad dignem sa hiren boot CD-a mini XP ne vidi uopste partcije.Takodje probao sam tamo da odradim mount particija medjutim kad stisnem onaj hireboot menu on nece da mi otvori.
Takodje kad krenem da instaliram windows hard disk mi vidi kao jednu veliku partciju od 232 gb i nista vise.Sta mislite koji je najbolji program za vracanje boot sectora?Sistem planiram da podignem ponovo medjutim problem su podaci koji trebaju drugaru.Nisam probao da hard kacim na drugi racunar jer ne vidim svrhu posto bi tamo u disk menagmentu video hard kao 1 celinu i nista vise....Imao sam ovaj problem jednom kad smo radili mount partcije iz mini XP medjutim kao sto sam rekao na pocetku probao sam par hiren boot CD-ova i ni jedan mi nije dao da otvorim hiren boot menu gde se nalazi program za mount particija.Takodje zelim da napomenem da ne bi bas da vadim hard iz laptopa pa ako moze da mi predlozite neke programe koji rade po principu dizadnja sa CD-ova.Tipa hiren boot i slicno.