Šta je novo?

problem sa vracanjem backup-a

gogi100

Slavan
Učlanjen(a)
30.12.2005
Poena
319
na jednoj XP Pro masini sam nekad napravio backup uz pomoc alata backup koji ide uz XP Pro.Medjutim,sistem mi je pao sada i zelim da ga vratim nazad uz pomoc backupa-koji sam napravio.Sada problem: ASR floppy koji sam napravio kad je napravljen backup izgubio sam i sada ne znam kako da vratim ovaj backup nazad.Da li postoji neko alternativno resenje za restore sistema iz ovog backup-a i to bez ASR diskete i kada je ceo Windows XP Pro pao?
Unapred hvala!

Nikada nisam radio backup sa tim Windowsovim softverom, već za to koristim malo ozbiljnije i naprednije programe. Šta je snimljeno na tom floppy-ju? Ako su neke opšte informacije, probaj da takav floppy napraviš na drugoj mašini i pokreneš ga na toj gde je pao sistem.

Ja i dalje za servere koristim windows backup (pored jos nekoliko programa)...

Instaliraj WinXP (blanko, nemoras da se zezas sa drajverima niti bilo cime) , i onda pravac backup alat, pa idi na restore...

Tako bi trebalo da se vrati sve sto ti je na tom backup-u...

da ali meni je windows xp pro vrisnuo i ja sad ne mogu uci u restore.kako iskoristiti ovaj backup koji sam napravio? Na internetu sam nasao uputstva da to ide preko ASR diskete,ali ja nju nemam.Da li se ovaj backup moze iskoristiti i bez diskete?

E upravo iz tih razloga nikada ne koristim Windows-ov backup.
Ne znam, kao što već rekoh, možda postoji mogućnost da tu ASR disketu napraviš na nekom drugom kompu. Nemam pojma šta se na njoj nalazi, ali vredi pokušati.

Procitajte jos 1x sta je Twix napisao.
Moze se iskoristiti i bez diskete.

Ja se trudim da koristim sto vise u sam windows ugradjenih alata.

Nazad
Vrh Dno