Šta je novo?

Problem sa volanom

Chex

Čuven
Učlanjen(a)
24.11.2000
Poena
619
Problem je sledeci.U bilo kojoj igrici, u trenutku kad se ukljuci vibracija, igra zastane za 2,3 sekunde i nastavi dalje normalno.Pa onda opet kad zavibrira opet zabode.Volan je Genius SpeedWheel 3 Racing Wheel USB Vibration.Kad se iskljuci vibracija sve radi normalno.
Ako je neko imao slicna iskustva ili ima ideju sta da probam, bas bi mi znacilo :wall:

Chex je napisao(la):
Problem je sledeci.U bilo kojoj igrici, u trenutku kad se ukljuci vibracija, igra zastane za 2,3 sekunde i nastavi dalje normalno.Pa onda opet kad zavibrira opet zabode.Volan je Genius SpeedWheel 3 Racing Wheel USB Vibration.Kad se iskljuci vibracija sve radi normalno.
Ako je neko imao slicna iskustva ili ima ideju sta da probam, bas bi mi znacilo :wall:
Bilo je "slicnih" problema na racunarima bez USB 2.0 podrske. Proveri da nije do toga, proveri drajvere za volan, promeni konektor u koji ga ukljucujes (koristi neki drugi USB, probaj ako treba svaki na ploci i na onim dodatnim na kablovima, na kucistu), proveri podesavanja u softveru volana... vise nemam ideja :D

I ja imam skoro isti problem sa mojim volanom, svasta sam probao, pa sad igram bez vibracije.

RESEN PROBLEM!
Zamenjen je volan :p .Uzet je Trust, nemam pojma koji model, i sve sljaka odlicno.I bolje lezi u ruci i ta vibracija lici na nesto i sto je najvaznije ne blokira. Malo su losije papucice ali ne moze covek sve da ima :)

Poslednja izmena:
Interesantno, ja bas imam Trust:) FF380 naravno, mada moze ima i neku drugu oznaku, al sto jest jest, volan je super.

Nazad
Vrh Dno