Šta je novo?

Problem sa Virtual-DUBom

Utnapistin

Čuven
Učlanjen(a)
27.01.2002
Poena
604
Imam problematican bt878 Kworld TV tuner , za koji ne mogu da nadjem drajvere novije od bajatih drajvera iz 2000. godine koji se dobijaju na CD-u TV-tunera. Sve drajvere koje sam ikad pronasao nece da rade kako valja... Neko mi rece da nadjem WDM drajvere koji ce mi omoguciti da kontrolisem TVTuner iz Virtual DUB-a , nadjem WDM drajvere kad u Readme fajlu pise nece da rade kako treba ako sistem nije win98 second edition ili jaci (Me , XP , 2000 ) , a ja ko za djavola imam obican win98 , naravno drajveri po instalaciji nisu ni pomisljali da prorade , cak se i nesto jos vise zeznulo , kada sam posle vratio stare i jedine drajvere koji rade, ne valja video capture u VirtualDUB-u ... Pre pokusaja instalacije WDM drajvera , kada grebujem u 384x288 , virtual dub u polju zauzetost procesora pise 30% i bez problema skida u 24 fps , a posle instaliranja WDM i opet vracanja na stare javlja da je zauzetost procesora 100% i jedva uspe da postigne 22 fps u grebovanju... Izludecu .... Pomagajte kako ko zna i ume ....
Od cega zavisi frejmrejt pri grebovanju , gde da nadjem ispravne WDM drajvere ( da li uopste mogu da rade pod obicnim win98 )?

Vrh Dno