Šta je novo?

Problem sa virtual drive-om

• Začetnik teme Začetnik teme Mladen
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Mladen

Čuven
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
650
Evo u cemu je problem. Instaliran je softver za igraonicu smartlaunch i igre (neke full install + nocd crack, a za neke je ostavljen virtual drive 7) i desava se sledece. Kad se podize sistem on podigne smartlaunch client pre nego sto ucita virtual drive i one igre kojima treba VCD ne mogu da rade. Jel moguce nekako i kako podesiti kojim redosledom ce se ucitavati programi pri svakom podizanju sistema. Znaci treba nekako podesiti da prvo ucitava virtual drive pa tek onda smartlaunch. Windows je XP Pro SP1.

Pozdrav

Zameni virtual draj kombinacijom WinIso + DeamonTools, po meni je to ubedljivo najbolja kombinacija za igraonice.

Jesi li siguran da nece praviti isti problem. Nije problem imam Deamon tools samo ne znam da li ce njega ucitavati na vreme. Jesi li imao prilike da vidis negde smartlaunch i deamon tools?

Ne, smartlaunch nisam nikad video niti znam kako radi 🙁 . Probaj na jednom računaru, nemaš šta da izgubiš a ako radi eto rešenja 🙂

BeastMaster je napisao(la):
Zameni virtual draj kombinacijom WinIso + DeamonTools, po meni je to ubedljivo najbolja kombinacija za igraonice.

DaemonTools ima mogucnost za samo 4 virtuelna drajva, igraonicama bi moglo zatrebati vise.

Veruj mi klinci veoma brzo uče kako da ubace virtualni cd u deamon tools (ISO image-ovi se čuvaju na serveru), a uz to jesi li ti nekad čuo za NO CD crack za igre?

Veruj mi klinci veoma brzo uče kako da ubace virtualni cd u deamon tools (ISO image-ovi se čuvaju na serveru), a uz to jesi li ti nekad čuo za NO CD crack za igre?
Apsolutno si u pravu. Ne vidim uopste potrebu za koriscenjem bilo kakvih virtuelnih CD-gROM-ova po igraonicama, jer se da srediti na elegantniji nacin - ja licno ni za jednu igru ne koristim ni CD, niti bilo kakav virtual drive (NoCD je zakon 🙂)...

Zakon se u 21. veku zove FantomCD. Fantastican program, sa jos podrskom za srpski...snima i cita Image-e u bilo kom formatu...

OptiPlex je napisao(la):
Zakon se u 21. veku zove FantomCD. Fantastican program, sa jos podrskom za srpski...snima i cita Image-e u bilo kom formatu...

😀

Oteo si mi rec iz usta, a uz put i priliku da ispadnem jako pametan.

Slazem se da klinci brzo uce i slazem se da je DaemonTools sjajan program i sam sam ga cesto koristio. Ja sam samo misljenja da klince treba sto vise drzati u mraku, nikako ih ohrabrivati za neko cackanje jer to sprecava glavobolje (a ja ne volim da me boli glava :twisted: ).
Pomenuo si drzanje ISO image na serveru. U pocetku sam i ja zeleo tako da uradim, ali sam se plasio da moze doci do prevelikog opterecenja mreze, nikako nebih zeleo da mi CS secka. Kakva su tvoja iskustva po ovom pitanju?

Samo GTAIII vuče non stop sa servera (a i za njega može da se sredi NOCD crack) a ostale igre uglavnom samo provere da li "imaš" CD ili ne tako da ne stvaraju skoro nikakvo opterećenje.

Eh, da i icsto da znate da Fantom CD za razliku od tih demona i cega vec koji mogu da daju samo 4 virtuelna drajva daje 31 😛:mrgreen:O🙂😀

Eh, da samo da znaš da je 31 virtualni drajv potpuno nepotreban.

Eh, da, tebi nista nisam ni govorio vec je neki covek iznad pominjao da Daemon Tools ima 4 virtualna drajva, a ako nekom treba vise, ovaj to moze. Sta kome treba ja ne znam niti me interesuje. Govorim o mogucnostima programa.

Naravno, meni ne treba vise od jednog.

Nazad
Vrh Dno